Inici Societat Diumenge, caminada solidària contra el càncer a Montbui

Diumenge, caminada solidària contra el càncer a Montbui

COMPARTIR

El proper diumenge 28 d’octubre tindrà lloc la quarta edició de la Cursa i Caminada Solidària que organitzarà la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Montbui. L’activitat tindrà com a punt de sortida i arribada el poliesportiu Mont-aQua i començarà a les 11 del matí.

El recorregut de la caminada és de cinc quilòmetres i el de la cursa serà de set quilòmetres. Em ambdós casos es durà a terme per l’espai verd montbuienc. El preu de la inscripció en aquesta Cursa i Caminada Solidària és de 10 euros per als adults i de 5 euros per als infants.

Els primers 200 inscrits rebran una samarreta i una bossa del corredor.

Les inscripcions anticipades per a aquesta prova es podran fer entre els dies 23 i 27 d’octubre a Sabateria Grup 2 (carretera de Valls, 43). També es podran formalitzar el mateix dia de la prova, al punt de sortida, a partir de les 10 del matí.

A partir de les 10 del matí hi haurà activitats per a la mainada a la zona esportiva municipal i també una xocolatada. En cloure la cursa-caminada hi haurà una actuació de “zumba” i també es durà a terme una rifa solidària.

Organitza l’activitat la Junta Local de l’AECC Montbui, amb el suport de l’Ajuntament de Montbui i nombrosos establiments col·laboradors.

FER UN COMENTARI

*