Inici Destacats David Núñez (UECAnoia) lidera la Copa Catalana de curses de muntanya

David Núñez (UECAnoia) lidera la Copa Catalana de curses de muntanya

El passar dia 3 d’agost es va celebrar a la localitat d’Esterri d’Àneu, la tercera prova puntuable per la 18a Copa Catalana de Curses de Muntanya, la SkyRace Valls d’Àneu (SRVA).

Aquesta prova es caracteritza per tenir un recorregut es molt exigent i d’una gran bellesa, passant gairebé el cent per cent de la prova per corriols amb una distància de 27 kms i un desnivell positiu de 1900 metres.

La cursa es va fer en sentit circular amb sortida de d’Esterri direcció cap a Jou, Espot, Planes de Son, Son i tornar altre vegada cap a Esterri.

La prova va estar dominada en tot moment pel jove Arnau Cases (Espot Esquí Valls d’Àneu) i per Núria Hospital (Club Camí dels Ibers Trail Run).

Per part del Club Excta. UECANOIA, va prendre part el corredor David Núñez que va assolir la segona posició de la seva categoria, assegurant-se així el lideratge de la Copa Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC a falta de l’última prova del campionat (TAGA 2040).

Aquesta última prova es realitzarà el proper 15 de setembrea a St. Joan de les Abadesses.