Inici Destacats Tres podis pels atletes d’UECAnoia al Campionat de Catalunya de Curses de...

Tres podis pels atletes d’UECAnoia al Campionat de Catalunya de Curses de muntanya

Diumenge passat 12 de novembre es va celebrar a Ulldemolins (Priorat), el TRAIL LES ERMITES, que aquest any va acollir el Campionat de Catalunya de Quilòmetre Vertical de la Federació Catalana d’Atletisme (FCA). A banda de les proves del propi Trail les Ermites, el Campionat de Catalunya es va disputar amb una distància de 4Km i un desnivell positiu de 575 metres, tenint el punt de sortida als peus del Càmping Montsant Park i amb arribada al cim del Roca Corbatera. Comentar que degut al fort vent que bufà durant tot el diumenge, l’arribada es va haver de desplaçar uns metres del cim per facilitar la tasca de cronometratge . Per part de la UECANOIA, que aquest any s’estrenà a les competicions de la Federació Catalana d’Atletisme (i a l’Espanyola també), hi van participar 5 atletes, 3 dels quals amb medalla, assolint les següents classificacions:

10è gral. David Patiño…….2n M40

11è gral. Pere Marsé………2n M45

19è gral. David Núñez…….2n M55

23è gral. Bernat Planas…..5è M50

33a gral. Meritxell Espelt…4a M45

Una molt bona temporada de l’equip de curses verticals del Club Excursionista UECANOIA, que aquest any, a més dels premis individuals, rebran també el trofeu a l’equip més nombrós de la Copa Catalana de Curses Verticals de la FEEC.