Inici Cinema El D’A Film Festival estrenarà la nova pel·lícula del capelladí Oriol Estrada

El D’A Film Festival estrenarà la nova pel·lícula del capelladí Oriol Estrada

COMPARTIR

La nova pel·lícula del capelladí Oriol Estrada, recentment reconegut amb el premi Joan Poch de Mallerich, i la dominicana Natalia Cabral, s’estrena a Catalunya en el marc del D’A Film Festival Barcelona que se celebrarà del 28 d’abril al 8 de maig a la ciutat de Barcelona.

“Una película sobre parejas” optarà al premi del públic i al premi UN IMPULSO COLECTIVO que guardona amb 5.000 euros a la millor obra nacional. La cinta competirà amb les obres d’altres cineastes catalans i espanyols, com el Lluís Galter, la Meritxell Colell, o la Carolina Astudillo.

Estrenada al prestigiós festival de Roma i guardonada amb tres premis al darrer festival de Gijón, la pel·lícula compta amb la codirecció de la seva parella, la Natalia Cabral, i amb la interpretació d’ambdós junt amb la seva filla Lia, i tracta la història d’una parella de cineastes que volen rodar un documental sobre parelles sentimentals a la República Dominicana. Durant el procés entren en conflicte i és replantejant la seva pròpia relació sentimental i el sentit de fer cinema.

El D’A Film Festival Barcelona s’ha convertit en els darrers anys en un festival de referència pels cinèfils més acèrrims de la ciutat comtal degut a la seva clara aposta pel cinema d’autor i alternatiu, i la secció Un impulso colectivo, que serveix d’aparador del nou cinema espanyol i català, s’està arrelant com una finestra al cinema fet des dels marges de la indústria, de jove autoria, i més independent del panorama espanyol.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*