Inici Atletisme El Cros García Lorca reuneix més de 200 participants

El Cros García Lorca reuneix més de 200 participants

COMPARTIR

Diumenge passat, en un ambient fred i ventós es va celebrar la 27ª edició del Cros García Lorca, prova puntuable pel campionat comarcal de cros inclòs en els Jocs Escolars de l’Anoia. La prova es va desenvolupar amb sortida i arribada al Passeig Espanya del barri de Vista Alegre, en un circuit habilitat a la zona propera al carrer La Mercè i a l’Institut Montbui, aprofitant també uns amplis terrenys d’ús municipal.

Els guanyadors del cros montbuienc, per categories, van ser els següents:
A la categoria P3 femení triomf per a Abril Rosado; a P3 masculí el guanyador va ser Abdelouahab Bentarhlia (A. Gaudí); a la categoria de P4 femení, triomf per a Aya Azzi (A. Gaudí); a P4 masculí es va imposar Alejandro Rodríguez (García Lorca); a la categoria de P5 femení la primera posició va ser per a Eider Sánchez (Institució Igualada), mentre que a P5 masculí va guanyar Alex Camacho (García Lorca); Paula González (Marta Mata) va ser la vencedora de la categoria prebenjamí femení, mentre que Biel Borràs (Castell d’Òdena) va ser el guanyador entre els prebenjamins. A la categoria benjamí femení va vencer Ingrid Martín (Emili Vallès-CERRR), mentre que a la categoria benjamí masculí el primer classificat va ser Bernat Rueda (Emili Vallès). El triomf a la categoria aleví femení va ser per a Laura Van Daalen (Dolors Martí), mentre que Eric Torres (Dolors Martí-CERRR) es va imposar en categoria aleví masculí. A la categoria infantil femení, primera posició per a Jésica Rodríguez (Institut Badia i Margarit), mentre que Ali Hamoudan va ser el vencedor a la categoria infantil masculí. Pel que fa a la categoria cadet femení, primer lloc per a Oumayma Azzi (Institut Montbui) i a la categoria cadet masculí es va imposar Nil Cabello (Institut Badia i Margarit/CAI). Per últim, a la categoria d’adults fèmines va guanyar Iraida Llamas (Dolors Martí), i a la categoria d’adults masculins el triomf va correspondre a Mohammed Eddouni (Institut Montbui).

En finalitzar la prova es va fer el lliurament de trofeus als guanyadors, i també es van lliurar medalles als participants de les categories P3, P4 i P5. El lliurament de trofeus va anar a càrrec de l’Alcalde de Montbui Jesús Miguel Juárez i de la regidora d’Esports Isabel Guerrero.

Va cloure el cros com és habitual l’esperat sorteig de regals, realitzat amb la col·laboració de l’AMPA de l’escola, que va repartir sorpreses i regals lliurats pels diferents comerços i establiments col·laboradors. El 27è Cros García Lorca va ser organitzat per l’AMPA García Lorca, l’Ajuntament de Montbui i el Consell Esportiu de l’Anoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*