Inici Societat Creu Roja Anoia prepara una nova campanya de recollida de joguines

Creu Roja Anoia prepara una nova campanya de recollida de joguines

COMPARTIR

Creu Roja a l’Anoia ha posat en marxa la 32a edició de la Campanya de Recollida de Joguines que persegueix que cap infant de la comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis i així cobrir les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques i no poden assumir l’adquisició de joguines pels seus fills. Els criteris d’accés a la campanya es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi.

Des de Creu Roja i aquest any més que mai, fan una crida per les donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal.

La campanya continua demanant joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes. Perquè demanen una joguina nova?, tot infant mereix jugar amb la mateixa qualitat. No volem infants de primera i de segona. Les joguines de segona mà poden trobar-se en mal estat i no respondre a les expectatives.

Les activitats de sensibilització que es feien als centres educatius, enguany es fan en format virtual, a través d’un vídeo que han fet arribar a les escoles i instituts per tal que ho puguin treballar a dins de les aules.

A data d’avui també és previst dur a terme l’Acte central de la campanya a Igualada, el proper divendres 18 de desembre de les 10 del matí a les 20 del vespre, amb la Marató que es celebrarà per 5è any consecutiu al vestíbul de l’Ajuntament d’Igualada. Obrirà durant tot el dia, per facilitar l’entrega de joguines de totes les persones que vulguin col·laborar en la campanya.

També hi ha confirmat un punt de recollida a l’oficina del Casal d’avis del Vilanova del Camí, al costat del mercat, de 8 a 15 de la tarda, del 9 al 18 de desembre.

La gent que no pugui anar a les maratons o punts de recollida de joguines, poden portar les seves joguines a les oficines de Creu Roja Anoia, al carrer Les Comes, 34 d’Igualada de 09:00 a 14:00h i dimarts i dijous de 16:00 a 19:00 h.

FER UN COMENTARI

*