Inici Destacats La Conca d’Òdena exposa el seu sòl industrial en una fira a...

La Conca d’Òdena exposa el seu sòl industrial en una fira a Múnic

COMPARTIR

La setmana passada es va celebrar a Múnic (Alemanya) la fira europea immobiliària Expo Real, i en el marc de l’esdeveniment s’ha presentat el nou sòl industrial de gran format recollit al nou Pla Director d’Activitat Econòmica de la Conca d’Òdena (PDUAECO).

Durant tres dies, del 4 al 6 d’octubre, la Mancomunitat de la Conca d’Òdena ha fet difusió de les noves parcel·les disponibles en un estand compartit amb Incasòl de la Generalitat de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

En nom dels set municipis de la Conca d’Òdena, l’alcalde de Castellolí, Joan Serra, ha estat l’encarregat de presentar públicament el PDUAECO i explicar al públic interessat les característiques i avantatges dels quatre sectors industrials que recull aquest Pla que es va aprovar definitivament el passat més de febrer i que inclou parcel·les de fins a 40 hectàrees als municipis d’Òdena, Igualada, Jorba i Vilanova del Camí.

Joan Serra s’ha reunit amb inversos immobiliaris, financers, promotors, prestadors de servei i altres empreses especialitzades en trobar ubicacions per a empreses industrials i logístiques. L’alcalde de Castellolí explica que, juntament amb ciutats com Barcelona, Viladecans, Esplugues, El Prat, Gavà, Cornellà i l’Hospitalet, s’han ofert els terrenys de la Conca d’Òdena com una alternativa de gran format que actualment no és possible trobar a l’àrea metropolitana. “Ha estat una gran oportunitat per sumar esforços”, explica Serra, i afegeix que “han estat dies intensos, amb moltes jornades de networking i trobades amb empreses que, en alguns casos, han mostrat molt interès per conèixer de primera mà aquestes espais i ubicacions”. “Ser presents a la Fira ens ha permès posicionar la Conca d’Òdena com a territori referent de Catalunya per captar inversions”, afirma Joan Serra.

La MICOD continuarà treballant amb els contactes que es generin durant els dies de la fira Expo Real, per agendar visites i facilitar tota la informació necessària a les empreses interessades. Tota la informació sobre l’oferta de sòl industrial a la Conca d’Òdena es pot consultar a la web investcentercatalonia.cat

 

FER UN COMENTARI

*