Inici Destacats Comencen els 68ens Jocs Esportius Escolars a l’Anoia

Comencen els 68ens Jocs Esportius Escolars a l’Anoia

COMPARTIR

Aquest cap de setmana comencen els 68 Jocs Esportius Escolars de l’Anoia. Més de 140 equips dels diferents centres educatius de la comarca enceten la competició aquest dissabte i s’estendrà fins ben entrada la primavera.

L’oferta esportiva compta amb els esports més populars, com el bàsquet, l’handbol, el futbol sala, futbol 7 i el voleibol. En el cas dels esports individuals, des del CE Anoia s’ofereix tota una llista d’esports on destaquen l’atletisme, el cros, les curses d’orientació, les diferents disciplines de gimnàstica, la natació, dues modalitats de patinatge i el tennis taula.

El Consell Esportiu de l’Anoia també compta amb el Campionat de Polisportiu per a les categories de P5, prebenjamí, benjamí i aleví. Aquesta competició barreja, en una mateixa temporada, diferents esports: bàsquet, futbol sala, handbol i hoquei sala com a esport convidat. Durant la temporada també es realitzen les jornades per als esports individuals: atletisme i natació. L’objectiu de la competició és que els participants puguin aprendre els diferents esports afavorint el desenvolupament d’habilitats i tinguin suficient arguments per poder escollir, de més grans, quin és l’esport que més els aporta a tots els nivells.

Un aspecte a destacar de totes les competicions del CE Anoia és la classificació que, a part de la puntuació obtinguda segons el resultats de cada partit, integra un valor en funció del comportament de l’equip, entrenador i afició inclosa. En acabar el partit, el tutor de joc i els entrenadors dels dos equips puntuen de manera individual el comportament i desenvolupament del matx. Segons aquesta valoració, l’equip pot arribar a sumar un total de 4,25 punts en aquella jornada.

Com cada any, el Consell Esportiu de l’Anoia col·labora amb altres Consells Esportius veïns per donar cabuda a competició a tots els equips i edats. Competicions com el Bàsquet, el Futbol Sala i el Voleibol formen part d’aquests convenis de col·laboració perquè tothom pugui competir practicant l’esport que han escollit. Els Consells amb els que aquest any hi ha relació directe des de l’Anoia son: l’Alt Penedès, el Bages, el Baix Llobregat, el Garraf i Barcelona ciutat.

Un ampli ventall d’esports perquè els centres educatius de la comarca puguin oferir competició a tots els nens i nenes que practiquen activitat esportiva al centre. Per consultar tota la informació sobre els Jocs Esportius Escolars de l’Anoia es pot visitar www.ceanoia.cat

FER UN COMENTARI

*