Inici Gent La Colla Excursionista de Vilanova del Camí aconsegueix 1.000 euros per La...

La Colla Excursionista de Vilanova del Camí aconsegueix 1.000 euros per La Marató de TV3

COMPARTIR

Finalment la Colla Excursionista vilanovina contribuirà amb una quantitat de mil euros a La Marató de TV3. Així ho han confirmat des de la colla després de comptabilitzar les aportacions rebudes amb motiu de la matinal que han fet aquest novembre. És la seva aportació anual per col·laborar, un any més –i ja en van dotze- en aquest projecte solidari que impulsa Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3.

Des de la Colla han agraït totes les aportacions rebudes, tant a les persones que van participar en la matinal, com a d’altres que van fer arribar el seu donatiu a l’entitat per la causa de La Marató que aquest any es dedica a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Els motius que animen a aquesta entitat vilanovina a continuar compromesa amb la Marató, són segons afirma Pere Bartolí, la seriositat i la garantia que els diners són ben invertits tant en l’impuls a la investigació com en la tria dels projectes de recerca bàsica i clínica. A més a més, aborda temes de salut molt diversos “que ens poden tocar a qualsevol”.

FER UN COMENTARI

*