Inici Poliesportiu El Club Gimnàstic Ballerina organitza el Trofeu de Carnaval de gimnàstica rítmica...

El Club Gimnàstic Ballerina organitza el Trofeu de Carnaval de gimnàstica rítmica a Vilanova del Camí

COMPARTIR

El Club Gimnàstic Ballerina, amb la col·laboració de l´ajuntament de Vilanova, ha organitzat aquest passat diumenge 3 de febrer, el V trofeu de Carnaval de gimnàstica rítmica en la modalitat individual i conjunts a nivell escolar i Copa Catalana. Van participar un total de 370 gimnastes d´una vintena clubs de Catalunya.

Les gimnastes, van gaudir d´una jornada plena de sorpreses i un pavelló ambientat amb la temàtica de Carnaval, que va donar un ambient molt diferent a l´habitual d´una competició de gimnàstica. Una vegada van acabar de competir amb els seus exercicis, diferents clubs, van participar en un concurs de disfresses, del qual tot el pavelló va gaudir de valent i tothom va viure aquest toc màgic en la jornada ritmiquera.

Varies gimnastes del Club es van estrenar amb el seu nou exercici de la temporada, aconseguint fer un bon paper i cadascuna amb el seu ball, ens van brindar amb una gran expressivitat a pista, superant amb escreix el seu debut, tenint en compte la complexitat dels seus exercicis.

A nivell escolar, van participar:
Categoria prebenjamí B( Mans lliures), Abril Quintana , Carlota Ranchal i Claudia Pérez, en la qual la Claudia es col·locava en la primera posició de la seva categoria.

Categoria benjamí B( Mans lliures), Vera Márquez, assolint una merescuda quarta posició empatada amb la tercera. Martina Quintana, en categoria aleví A, amb aparell de pilota, primera vegada per a ella competint amb aparell, va demostrar a pista un molt bon treball i així assolint una merescuda sisena posició. I per finalitzar, a nivell escolar, Laura Batalla( infantil B, mans lliures) i Anna Vinyals( aleví B, mans lliures), per totes dues va ser la seva primera competició, executant un bon exercici i assolint la quarta posició en les seves categories.

A nivell Copa Catalana nivell Base, van gaudir de l´estrena dels exercicis de: Carlota Zamora i Gisela Ramírez( infantil Base , maces) assolint la tercera i quarta posició respectivament; i de Sandra Domínguez i Paula Mensa( juvenil Base, cinta) assolint la segona i tercera posició en el podi.

A destacar la presència de Noemí Trucharte, Alcaldessa de Vilanova del Camí, Camilo Grados, regidor d´esports i Eva Vadillo, regidora d´ensenyament; que van fer l´entrega dels Trofeus.

Des de el Club volen agrair el suport a famílies del Club, equip tècnic, Ajuntament de Vilanova del Camí i personal del Poliesportiu.

FER UN COMENTARI

*