Inici Bàsquet El Club Bàsquet Igualada celebra el seu dia de l’entrenador

El Club Bàsquet Igualada celebra el seu dia de l’entrenador

COMPARTIR

Aquest diumenge 1 de setembre s’ha celebrat a Copons “El dia de l’entrenador CBI”, per iniciar la temporada 2019-2020. Es tracta d’una jornada formativa específica pels primers i segons entrenadors, sobre diversos aspectes tècnics, tàctics i educatius per als nostres jugadors i jugadores.

La jornada començava ben d’hora al matí, on la junta directiva donava la benvinguda a tots els entrenadors i entrenadores i explicava novetats organitzatives d’aquesta temporada. Seguidament, els coordinadors repassaven temes logístics i els nostres preparadors físics finalitzaven la primera part del matí, donant consells sobre hàbits, rendiment i salut.

Després de la pausa per esmorzar, els entrenadors s’han distribuït per franges amb l’objectiu de realitzar un treball específic en grup.

A continuació, ha tingut lloc la tercera xerrada del projecte “Formació 360º” emmarcada dins la Capitalitat del Bàsquet Femení, amb la ponència de la Carme Lluveras, basketball coach, que ha parlat de “ La construcció de l’equip en el bàsquet”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*