Inici Destacats Ciutadans presenta els seus candidats a Vilanova del Camí, Piera i Cabrera...

Ciutadans presenta els seus candidats a Vilanova del Camí, Piera i Cabrera d’Anoia

COMPARTIR

Després de fer pública la candidatura de Carmen Manchón a l’alcaldia d’Igualada, Ciutadans ha presentat els seus candidats a altres municipis anoiencs dels 8 on preveu presentar candidatura.

Alejandro Merino Giró, candidat a l’alcaldia de Vilanova del Camí

Alejandro Merino Giró serà el candidat de Ciutadans (Cs) a l’alcaldia de Vilanova del Camí en les eleccions del proper 26 de maig. Merino, de 52 anys, és Tècnic superior en disseny mecànic, especialitzat en el desenvolupament de maquinària industrial. Ha treballat en diverses empreses de la comarca totes elles relacionades amb el disseny i la fabricació d’elements mecànics. Des de l’any 1999 treballa en una enginyeria de Vilanova del Camí.

Té una àmplia trajectòria en directives d’entitats esportives del municipi, a més de participació en un altre partit polític d’àmbit local. Veí de Vilanova del Camí, i de nova incorporació al grup local de Ciutadans (Cs) Vilanova del Camí.

Jorge Bernués Jorba, candidat a l’alcaldia de Piera

Jorge Bernués Jorba serà el candidat de Ciutadans (Cs) a l’alcaldia de Piera en les eleccions del proper 26 de maig.

Bernués,de 44 anys , és llicenciat en ADE i Diplomat en ciències empresarials per la Universitat de València. Va complementar els estudis amb un Màster Borsàtil i financer. Ha desenvolupat la seva tasca professional en els departaments financers de diverses empreses. En l’actualitat treballa en una empresa del sector industrial com a Director de finances i Recursos humans. Veí de Piera, de recent incorporació al grup local de Ciutadans (Cs) Piera.

José Antonio Lanuza, candidat a Cabrera d’Anoia

José Antonio Lanuza serà el candidat de Ciutadans (Cs) a l’alcaldia de Cabrera d’Anoia en les eleccions del 26 de maig. Lanuza, de 65 anys, és a l’actualitat empresari del sector de l’alimentació, al qual hi pertany des de fa 30 anys.

Veí de Cabrera d’Anoia des de fa prop de 30 anys, té una llarga participació amb entitats esportives i socials de la localitat. En especial al Fútbol de Cabrera, del qual forma part en la Junta Directiva de l’entitat. Pertany a Ciutadans (Cs) activament i forma part del grup local de Cabrera d’Anoia.

2 COMENTARIS

  1. Es veu que en aquest país tot es basa en els estudis que tinguis,la gent que no tenim estudis no som ningú pel que es veu …. Doncs gràcies a l’obrer sense estudis,vivim en cases,perquè per molt que l’arquitecte la dibuixi si no hi ha ningú que l’aixequi, no serveix de res.

    D’altra banda el cadidat,pot ser bo, no el conec, ni jo ni gent del meu entorn (qui és?) Però tenint a prop a qui té …… si aquests són els que volen governar Piera i han d’escoltar i solucionar els problemes dels seus ciutadans, estem preparats …. no semblen molt lleials….millor em quedo amb el que ja conec i no un grup de persones que no sabran com portar un poble,abans em declino per el PSC……que es dediquin a ells mateixos, que segur ho faran millor.
    Visca Catalunya !!

  2. Me encanta tu comentario Duende Verde.
    Es cierto, quienes son esos tipejos que no se les conoce en el pueblo, el de la barba tiene cara de mala leche, no aprende de su jefe que hay que sonreír, por lo menos. Que se puede esperar de un director de recursos humanos, un miserable sin escrúpulos ni moral.

FER UN COMENTARI

*