Inici Societat Capellades ja té 23 petits consellers

Capellades ja té 23 petits consellers

COMPARTIR

El passat dijous es va fer a Capellades l’acte de constitució del Consell d’Infants de Capellades. Hi van assistir el diputat d’Educació de la Diputació, Rafael Homet; l’Alcalde de Capellades, Aleix Auber; la regidora d’Educació, Susana Moreno; i els regidors de l’Ajuntament de Capellades.

L’acte va començar amb els parlaments de l’Alcalde, Aleix Auber, qui va felicitar els consellers per la tasca feta durant el curs. Seguidament el diputat va recordar que sempre s’aprèn molt dels més joves, que amb la seva empenta i entusiasme tenen un punt de vista actiu i crític alhora.

Finalment, va intervenir la regidora d’Educació, Susana Moreno, qui va recollir el prec fet per molts consellers d’ampliar l’edat de participació incloent primer d’ESO. La regidora els va agrair el seu entusiasme i els va animar a participar de l’òrgan participatiu dels joves, l’Aixeca’t. Els parlaments van acabar presentant la pancarta amb el logotip del Consell d’Infants, que els consellers van triar.

Els 23 consellers i conselleres van pujar a l’escenari per llegir entre tots un resum de presentació i recull de la feina feta durant aquests mesos. Els infants van recordar que “som els representants de cinquè i sisè de les escoles Marquès i Divina. Hem estat democràticament escollits per les nostres classes. A les diferents sessions hem anat presentant les idees que ens donaven els nostres companys. Hem pensat el logotip i hem decidit els càrrecs que ens ajudaran a organitzar-nos. Ens ha agradat molt participar en aquesta nova experiència”.

Abans d’acabar l’acte amb una gran fotografia de família, es va anar cridant un per un els consellers i conselleres per fe’ls-hi entrega del “Diploma de conseller” on se’ls reconeixia la seva implicació i compromís al Consell d’Infants de Capellades.

 

 

f="http://bit.ly/2HoAuly" target="_blank" rel="noopener noreferrer">

FER UN COMENTARI

*