Inici Festes Capellades celebra la seva Festa Major d’hivern

Capellades celebra la seva Festa Major d’hivern

COMPARTIR

Aquest dissabte 3 de febrer serà el primer d’una Festa Major d’Hivern a Capellades, que s’acabarà el dimarts 6, Santa Dorotea.
Al matí s’inaugurarà a Casa Bas l’exposició “Quadres d’artistes capelladins de la família Jorba-Vives”, que és una donació que aquesta família ha fet al fons d’art municipal. La mostra es podrà veure a Casa Bas els dissabtes, diumenge i festius al matí de 12 a 14 hores i les tardes de 6 a 8. S’obrirà durant 3 setmanes, fins al diumenge 18 de febrer.

Al vespre hi haurà un dels plats forts de la programació amb l’estrena el primer llarga durada dels Chet, anomenat “Calidoscopi”. Aquests samboians són els darrers guanyadors del Premi Joventut del Sona 9 i just el seu primer treball es posarà a la venda el divendres 2 de febrer. “Calidoscopi” és, segons la seva pròpia definició, “un disc eclèctic que beu del country folk americà, el folk dels països nòrdics, la bossa nova i el jazz”. Serà a les 11 de la nit, al Teatre de La Lliga. Aquesta actuació, com tota la resta de coses, és gratuïta.

El diumenge 4 de febrer començarà a la Cafeteria de La Lliga amb el concert vermut de Cecili Rueda i Pep Puig, “Ambdós”, organitzat per la Societat La Lliga.

Per la tarda, a les sis, el Ball de Festa Major d’Hivern estarà protagonitzat pel conjunt capelladí “Vives Veus”.

Per al dilluns 5 de febrer s’ha programat un espectacle impulsat conjuntament des de la Diputació de Barcelona i la Fundació Romea. A dos quarts de vuit del vespre, al Mirador del Museu Molí Paperer, els actors Carles Canut i Ferran Frauca, junt amb Miquel Pujadó a la guitarra i veu, Joan Humet al contrabaix i Manel López a l’acordió, posaran en escena l’espectacle “La mala reputació”, al voltant de la figura de Georges Brassens. S’han escollit algunes de les seves cançons més conegudes, però també es rendeix tribut a alguns dels seus autors preferits com Georges Moustaki o Jacques Brel, entre d’altres.

El darrer dia, el dimarts de Santa Dorotea, començarà amb l’Ofici de Festa Major a un quart de dotze del matí a l’Església de Santa Maria. En sortir, a dos quarts d’una, a la mateixa plaça Verdaguer, la Companyia Roger Canals animarà tothom amb “El gran reBOOOMbori”, un espectacle explosiu pensat per agitar el personal a ritme de música marxosa i estimulant, amb cançons, danses i jocs musicals.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*