Inici Destacats La Beguda Alta, El Maset i instal·lacions esportives, principals partides del pressupost...

La Beguda Alta, El Maset i instal·lacions esportives, principals partides del pressupost de Masquefa pel 2019

COMPARTIR

El Ple de l’Ajuntament de Masquefa ha aprovat aquest mes de novembre el pressupost municipal per a l’any 2019. Els comptes aprovats ascendeixen fins als 16.149.166,30€ i han estat aprovats amb les abstencions d’ERC i PP juntament els vots a favor del PDeCAT, i els vots en contra de PSC i CUP.

Primer pressupost amb tot el nucli de La Beguda Alta

L’agregació de La Beguda Alta a Masquefa, feta efectiva el passat 9 d’octubre, també es veu reflectida en el pressupost de 2019 amb un augment de més d’un milió d’euros en el capítol d’ingressos amb l’objectiu de garantir la prestació de tots els serveis als veïns del nucli –un total de 440 habitants-. En paral·lel, també s’ha aprovat un augment de personal a la Brigada municipal.

Millora dels equipaments municipals

En el capítol d’inversions, que ascendeix fins als 5.767.924,19€, també destaca la finalització del projecte d’instal·lació de la coberta de la piscina municipal del camp de futbol, l’acabament dels treballs de construcció del pavelló poliesportiu, i tasques d’arranjament i manteniment d’equipaments esportius municipals, la Biblioteca municipal o els centres educatius.

Pla de Millores de les urbanitzacions

L’Ajuntament, a més, destinarà el 2019 fins a 3.206.488,768€ per fer front a diferents actuacions prioritàries a les urbanitzacions del municipi; entre elles, els projectes d’urbanització d’El Maset i de la zona de Les Oliveres o la construcció de la passarel·la que connectarà Can Quiseró amb El Maset.

En paral·lel, també es destinaran 869.422,36€ per a prosseguir amb el desplegament del projecte de modernització del polígon de La Pedrosa, del qual és previst que properament en surti a licitació pública el projecte de redacció i direcció de les actuacions a desenvolupar al llarg del 2019.

Els comptes per al 2019 també recullen una partida de 277.153,43€ destinada a la compra de patrimoni. Així, el consistori treballa en l’adquisició dels terrenys de ca l’Adroguer amb l’objectiu de destinar l’espai a usos culturals i obrir-lo a les entitats del municipi.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Últimament els d’ERC s’abstenen a totes les propostes de l’equip de govern, aquesta REGENERACIÓ de què tant s’omplen la boca no es veu per enlloc, més aviat sembla que l’hi estan raspallant l’esquena a l’alcalde Boquete, ¿a veure si al final es faran també del PDeCAT?

FER UN COMENTARI

*