Inici Destacats Arrenca una nova edició dels Jocs Escolars de l’Anoia

Arrenca una nova edició dels Jocs Escolars de l’Anoia

COMPARTIR

Aquest cap de setmana s’ha iniciat la competició de Poliesportiu en categoria Prebenjamí dels 70 Jocs Esportius Escolars de l’Anoia. Una competició sense resultats ni classificacions on l’objectiu és que els més petits gaudeixin de la pràctica esportiva multidisciplinària. En total, són 22 equips els que s’enfronten en aquesta competició en els esports de futbol sala, minibàsquet, minihandbol, natació, hoquei, miniatletisme, entre d’altres. Les categories de Poliesportiu Benjamins i Alevins han disputat al seu torn la segona jornada dels JEEA.

També ha iniciat la competició d’altres equips de l’Anoia que no tenen competició en la comarca i que competeixen en altres Consells Esportius. En concret ha iniciat la competició d’Esports d’Associació en futbol sala, bàsquet i voleibol.

Primera jornada de Poliesportius d’Educació Infantil

Aquest cap de setmana comença la competició de Poliesportiu d’Educació Infantil. Els més petits disputaran un únic partit durant la temporada en els esports de futbol sala, handbol, bàsquet, cros, natació i jocs tradicionals.

Tots els horaris es poden consultar al web www.ceanoia.cat.

El 36è Cros Joan Maragall obre el circuit de cros escolar 

El diumenge 21 de novembre se celebra el 36è Cros Joan Maragall a Vilanova del Camí corresponent a la primera parada del Circuit de Cros Escolar, organitzat per l’AFA Joan Maragall, el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i el Consell Esportiu de l’Anoia.

La matinal es realitzarà a la zona de Can Titó i el Parc Fluvial de Vilanova del Camí, i les sortides es realitzaran per categories, entre les 10:00 i les 12:45 h del matí. Hi haurà medalles per als tres primers classificats de cada categoria i gènere. Al primer classificat de l’Escola Joan Maragall (prebenjamí, benjamí i aleví). I a tots els participants de les curses d’educació infantil.

Per tal de garantir els protocols i mesures marcades per la covid, un cop finalitzades les respectives curses, els escolars aniran a la zona d’entrega de premis acompanyats pel personal de l’organització. Aquí se’ls hi farà entrega de les medalles. Posteriorment se’ls acompanyarà cap a la zona de sortida.

Les inscripcions enguany s’han de realitzar telemàticament fins el 17 de novembre.

FER UN COMENTARI

*