Inici Cultura Alumnes de Montbui celebraran la segona Setmana de les Arts

Alumnes de Montbui celebraran la segona Setmana de les Arts

COMPARTIR

Entre el 4 i el 10 de juny tindrà lloc la segona edició de la Setmana de les Arts de Montbui. Es tracta d’un conjunt d’activitats adreçades a les escoles i a l’Institut Montbui i que durant tota la setmana es duran a terme, en horari lectiu, a la sala auditori de Mont-Àgora.

Les activitats començaran aquest dilluns a partir de dos quarts de 12 del matí, amb un concert de l’Orquestra de Violins i Violoncels, formada per alumnes de segon curs de les escoles Antoni Gaudí, Garcia Lorca i Montbou. Aquesta activitat és oberta al públic.

El dimarts dia 5 a partir de dos quarts d’onze del matí es farà l’activitat “Som artistes”, amb cant coral, exposicions i tallers. Aquest conjunt de propostes aniran a càrrec dals alumnes de l’Institut i els de sisè de les escoles. Activitat no oberta al públic.

L’endemà, dimecres 6 de juny, es realitzarà l’activitat “Fem Teatre”. De 10 a 11 hores seran els alumnes de l’escola Antoni Gaudí els protagonistes; d’11 a 12 els de l’escola Garcia Lorca i de 12 a 12.45 hores els de l’Escola Montbou. Actuaran els alumnes de cinquè curs dels diferents centres (activitat oberta al públic).

El dijous 7 de juny a partir de les 10 del matí arribarà el moment de l’espectacle per als més menuts “Somnis de barra”, a càrrec de la companyia Ytuquepintas. Aquest espectacle només serà per als alumnnes de P3, P4, P5 i primer de les escoles del municipi.

El divendres 8 de juny a partir de dos quarts de 12 tindrà lloc la cantata “El follet valent”, a càrrec dels alumnes de quart curs de les escoles Antoni Gaudí i Garcia Lorca i també dels de tercer, quart i sisè curs del Montbou (activitat oberta al públic).

Finalitzarà la segona Setmana de les Arts el diumenge 10 de juny, a partir de les onze del matí, amb la representació de l’espectacle familiar “Mobilus”, a càrrec de la companyia Addaura Teatre Visual (activitat oberta al públic).

FER UN COMENTARI

*