Inici Poliesportiu Aleix Cunillera guanya la primera Trail Nocturna La Tossa

Aleix Cunillera guanya la primera Trail Nocturna La Tossa

Dissabte passat va tenir lloc la I Trail Nocturna “La Tossa”, la qual va ser organitzada pel Club Corredors 3 Municipis. El Trail Nocturn “La Tossa” de 9’5 quilòmetres es va desenvolupar per camins i corriols i va incloure dues pujades al cim de La Tossa. La sortida es va fer a les 9 de la nit des del complex esportiu Mont-aQua.

La Trail va tenir com a guanyador a Aleix Cunillera (Flexor Runners), amb un temps de 49’05; en segona posició va quedar Eduardo Fernández (Runners Sant Adrià), amb 50’12 en tercer lloc va cloure Joan Parés, amb un temps de 51’50. En fèmines triomf per a Mari Angeles Garcia, amb crono de 1h.03’43; segona posició per a Béatrice Maitre (1h.17’) i tercer lloc per a Mari Carmen Miguel (1h.24’30).

Cal destacar que un cop finalitzada la prova es va fer el lliurament dels trofeus, a càrrec dels responsables del club organitzador, el Corredors 3 Municipis.

Els corredors participants en aquesta Trail Nocturna “La Tossa” tenen com a obsequi una inscripció gratuïta per a la propera edició de la Cursa 3 Municipis que es durà a terme el proper mes de juny, amb sortida i arribada al Nucli Antic montbuienc.