Inici Destacats Adéu a la vilanovina Teodora Vaquero, de 106 anys

Adéu a la vilanovina Teodora Vaquero, de 106 anys

COMPARTIR

Aquest dimarts, Vilanova del Camí ha donat el comiat definitiu a Teodora Vaquero qui el passat febrer complia 106 anys. La Teodora va traspassar diumenge i tot i que és llei de vida i ja tenia molts anys -era la persona de més edat de la residència Amavir- “deixa un buit molt gran”, tal i com expressa la seva família. Aquest dimarts al matí s’ha fet el seu funeral.

Teodora Vaquero va néixer a Montealegre de Campos, a la província de Valladolid, però va viure en un poblet del costat, Belmonte de Campos, fins que va fer 18 anys.

Des de molt jove es va dedicar a servir, i la seva feina la va portar per tota Castella. Va viure a Valladolid, Madrid, un temps a Salamanca, Zamora… Va arribar a Barcelona gràcies a una recomanació i més tard va venir a Igualada, on va fer de minyona al Cilindro, amb la família Serra, casa on va conèixer al Severiano, un home d’origen extremeny, vidu i amb tres fills, amb el qual es va casar.

Teodora Vaquero era una àvia amb molta energia i bon humor que encomanava amb facilitat a qui anava a visitar-la o la saludava pels passadissos de la residència.

La seva família, amb néts i besnéts l’han acompanyat en moltes de les celebracions i avui li han donat l’últim adéu.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*