Inici Societat Acord entre l’Ajuntament de Masquefa i els pagesos per resoldre conjuntament les...

Acord entre l’Ajuntament de Masquefa i els pagesos per resoldre conjuntament les problemàtiques que preocupen al col•lectiu

COMPARTIR

El regidor d’Urbanisme, Obres i Serveis i Medi Ambient, Enrique Gómez, ha arribat a una entesa amb mantingut el col·lectiu de pagesos locals per reunir-se bimensualment parts per tal de tractar de forma periòdica i consensuada les inquietuds dels pagesos.

L’edil Enrique Gómez i els pagesos es van reunir per arribar aquest acord, i al llarg de la trobada van tractar de primera mà les principals problemàtiques afecten al sector a nivell municipal. A la sessió s’ha parlat dels accessos als horts i el camí que connecta el Cementiri municipal amb la població d’Hostalets de Pierola. En aquest sentit, l’Ajuntament es va comprometre a començar a treballar a partir d’aquesta setmana amb els tècnics municipals per tal d’iniciar els tràmits corresponents que permetin impulsar els treballs d’arranjament i millora tant dels accessos com de la connexió amb Hostalets de Pierola.

Enrique Gómez, regidor d’Urbanisme, Obres i Serveis i Medi Ambient, explica que “el sector de la pagesia viu arreu del país moments certamen complicats. Per això, és la nostra prioritat com a equip de govern dotar els nostres pagesos d’aquelles eines i recursos que els permetin desenvolupar la seva activitat d’una forma digna i adaptada a les seves necessitats”. Per tot plegat, Gómez posa en valor la voluntat i la predisposició del col·lectiu de pagesos locals a treballar conjuntament amb l’Ajuntament per buscar solucions conjuntes a les diverses problemàtiques.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*