Inici Destacats Xerrada online per resoldre els dubtes de les famílies de l’Anoia sobre...

Xerrada online per resoldre els dubtes de les famílies de l’Anoia sobre la vacunació infantil COVID-19

COMPARTIR

La cap de la Unitat de Farmàcia de l’ICS a la Catalunya Central, Anna Bonet, i la farmacèutica a l’Anoia Mar Casanovas seran les encarregades d’atendre les preguntes i els dubtes de les famílies de l’Anoia amb infants de 5 a 11 anys que participaran en la sessió formativa online aquest dimecres, 19 de gener, de 19 a 20 h. La sessió és organitzada conjuntament per l’ICS i l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Mowgli, amb la col·laboració d’Associacions Federades de Famílies de Catalunya (AFACC). En aquests moments, ja s’hi han afegit les AFA de més d’una vintena de centres escolars de primària de la comarca. La sessió es farà a través del canal de Youtube de l’Ajuntament d’Igualada, que també dona suport a la iniciativa.

Durant la sessió, les dues farmacèutiques explicaran com funciona la vacuna contra la COVID-19 autoritzada per als nens i nenes de 5 a 11 anys, parlaran sobre la seva seguretat i eficàcia, la importància de la vacunació en aquesta franja d’edat, si hi ha contraindicacions i resoldran dubtes com, per exemple, si es pot coadministrar amb d’altres vacunes del calendari de vacunació infantil.

Bonet, que també és responsable del Servei de Gestió Integral de Vacunes a la Catalunya Central, explica que “les farmacèutiques d’atenció primària són professionals del sistema de salut que tenen un ampli coneixement sobre les vacunes. Una de les nostres funcions és assessorar a la població sobre el bon ús dels medicaments que s’administren en l’àmbit de l’atenció primària. En aquest sentit, hem estat atenent i continuem atenent telefònicament els ciutadans que truquen als CAP en relació amb consultes sobre vacunes”.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*