Inici Cartes dels lectors Les eleccions municipals

Les eleccions municipals

COMPARTIR

Ara que ja ha passat el diumenge d’eleccions generals a tot el país ,ens toca tornar a votar. Deu d’esser molt barat això de les eleccions per que un país tant pobre com el nostre es permeti el luxe de votar cada dos per tres.

El proper dia 26 de maig ens tocarà anar a votar per triar els membres del consistori igualadí, amb l’esperança que no ens toqui esser a la taula ni de suplent.

Les eleccions municipals a les ciutats petites i als pobles, son una mica de calaix “desastre” on hi cap de tot, amb l’agravant que gairebé tothom es coneix i això, per culpa del sistema de les llistes tancades que tenim, fa que alhora de triar una opció, tothom repassi tots els noms i reflexioni de qui es qui, i què hi fa allà.

A la gent se’ls coneix pels fets, mai per les paraules. Els fets queden, les paraules marxant i aleshores com he dit abans, quant fas un repàs de les llistes penses en els fets que coneixes de cada nom que veus allà, i desprès de fer aquest exercici, gairebé sempre arribo a la mateixa conclusió… el meu vot serà en BLANC. I el que m’agradaria es que la majoria de votants fessin el mateix. És l’única manera d’arreglar això, no val l’abstinència, voteu en BLANC! Siguem la primera ciutat a donar exemple d’intel·ligència política i fem una majoria de vots en BLANC.

Tot seguit faré públic els motius, cosa que fins ara no havia fet mai, però amb l’edat ja ho puc fer, per que estic de tornada de tot plegat i de tots i totes les que estan apuntades a les llistes.

Senyor Castells, no el votaré per els seus nºs 2,3,6,i 8.(podríem fer “buuuuf”, “uuummmm”, “ai ai ai”).

Senyor Conill, no el votaré per els seus nºs 2,3,5,9 i sobre tot per el seu nº 21 (té pebrots el tema) a part d’un seguit d’utopies en el seu programa, pròpies de la terapeuta que treballa amb el subconscient de la gent, que no se les pot creure ni mentre dorm i li fa una desconnexió. Per cert, tinc entès que no fa factures a la seva consulta… ummm lleig. A Igualada el problema es el 40% d’economia submergida, algú hi posarà mà? Va, a veure qui es el valent, per que amb la recaptació d’aquesta economia submergida, ja podria cobrir el Passeig i el pas a nivell i tot. I la gran idea/proposta: el desplaçament d’Igualada a Barcelona es…una “llançadora fins a Castellbisbal”, on la gent hauria de baixar i esperar que arribés el tren de Rodalies. Pot ser l’hòstia l’espera i després que arribis a Plaça Catalunya hagis d’agafar el metro fins a la Diagonal amb un possible transbordament a una altre línia de metro… amb una mica de sort trigaràs el doble que ara. Algú ha caigut d’algun plataner del Passeig???

Senyora Maria Neus Carles Roque ,no la votaré per els seus nºs 1,2,3,4,5,8 etc…però sobre tot per una especialista en disfresses, per colar-se a llotges en esdeveniments esportius i muntar numerets… així que Cup no…. CAP

Senyora Carmen Manchón ,no la votaré per els seus nºs de l’1 al 21.

Senyor Jordi Cuadras, no el votaré per els seus nºs ,2,4 ,5,8,10.

Senyor Joan Agramunt ,no el votaré per els seus nºs 3,4, i 6 i no cal posar cap més.

Segurament altres votants estaran en desacord amb mi, d’això va la Democràcia, de diferents pensaments i de respectar les opinions encara que no siguin compartides, i com tenim la llibertat de fer-ho, dons tal i com va dir en George Orwell, “si alguna cosa vol dir llibertat es el dret a dir-li a la gent allò que no vol escoltar”

El meu vot serà BLANC.

J.E.D.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*