Inici Bàsquet Jornada sense encerts per als equips del Vilanova del Camí Bàsquet Club...

Jornada sense encerts per als equips del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant

COMPARTIR

Els equips del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant han sumat tres derrotes, aquest cap de setmana. Ha estat una mala jornada, especialment per als júniors. Tampoc no van poder puntuar els sèniors masculins, malgrat fer un bon partit, ni l’equip aleví mixt que ha debutat amb molta empenta i va fregar la victòria. El partit de l’equip femení es va ajornar.


L’equip júnior va perdre per 93-9 davant el CB Cubelles; un partit per oblidar, ja que després de la millora de les dues últimes jornades, els nois de l’equip júnior no han pogut superar el rival i han hagut d’encaixar un pas enrere. Tot i així des del club animen als jugadors, que s’ho van deixar tot a la pista.


Van jugar D. Velasco, T. Rodríguez, A. Moreno (4), C. Rodriguez (4), C. Latorre, A. Nebrera, J.A. Ramírez, J. Sánchez (1), L. Rodríguez i A. García.


L’equip sènior masculí va perdre 63-40 davant el Vivaltino Canyelles. Va ser un partit molt igualtat durant els 3 primers quarts i es va decidir al l’últim, amb un parcial de 22 a 9. Bon partit, malgrat les condicions del terreny de joc; una pista exterior de rajoles i amb molta humitat.


Per l’equip sènior masculí van jugar: F. Leno, S. El Harchi (3), V. Ajenjo (3), D. Jurado, O. Borrega (3), O. Barba, M. Contreras (17), C. López (2), C. Llop (1), S. Rodríguez (5), A. Vilalta (5) i A. Díaz (1).


[Img #2086]Aquesta jornada ha debutat l’equip aleví mixt amb una derrota per la mínima 25-26, davant el Monalco. Magnífic partit dels nois i noies de l’aleví, tenint en compte que per 5 dels 8 jugadors era el primer partit que disputaven en competició. Gran joc i molt bones sensacions, tal i com destaquen des del club.


Per l’equip aleví van jugar Maxi Rodríguez (8), Anabel Tena, Lucía Moreno (8), Irene Leno (1), Víctor Larrache (2), Arnau Cano, Carlos García (2) i Santiago Torres (4).


El proper dissabte, a les 8 del vespre, al pavelló poliesportiu Can Titó, tindrà lloc la presentació oficial dels equips del Vilanova del Camí Club Bàsquet Endavant. Des de l’entitat han aprofitat per convidar tothom a aquest acte. Hi haurà actuació del Club de Rítmica Sant Roque, concurs de triples i concurs de two balls, entre altres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*