Inici Poliesportiu Igualada acollirà les Fases Finals del Campionat Estatal de Clubs de Frontennis

Igualada acollirà les Fases Finals del Campionat Estatal de Clubs de Frontennis

COMPARTIR

Del 27 al 30 d’abril el Club Frontennis d’Igualada acollirà les Fases Finals del Campionat Estatal de Clubs F30M. Una competició esportiva que comptarà amb la participació de 12 parelles de categoria masculina i femenina

La presentació d’aquesta jornada esportiva s’ha fet aquest dimecres, 19 d’abril, a càrrec de la regidora d’Esports, Patrícia Illa acompanyada de diversos membres de la junta del Club Frontennis Igualada.

La regidora Patrícia Illa, ha felicitat al club per “ser els amfitrions d’aquesta competició estatal que permetrà promoure l’esport de la ciutat i fer-lo el màxim visible arreu de l’estat”.

Toni Font, president del Club Frontennis Igualada ha agraït a l’ajuntament el suport rebut per poder acollir aquest esdeveniment que es fa a Igualada “gràcies a les bones instal·lacions de què disposa el club i que permeten acollir una competició d’aquestes característiques amb jugadors i jugadores d’un nivell altíssim”. Font ha posat especial èmfasi en les jugadores que participaran d’aquesta final “que tenen un nivell altíssim i un joc perfecte que cal veure”.

Josep Lluís Rubio, membre de la junta, ha explicat que el Campionat de pilota preolimpica “comptarà amb les millors parelles d’Espanya jque venen classificades de diverses semifinals prèvies a tot l’estat”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*