Inici Atletisme Daniel Baraldés (CAI Triatló Petromiralles), 9è a la San Silvestre Vallecana de...

Daniel Baraldés (CAI Triatló Petromiralles), 9è a la San Silvestre Vallecana de Madrid

COMPARTIR

El triatleta del CAI Triatló Petromiralles Daniel Baraldés, va assolir una brillant 9ª posició amb 32 m. 24 seg. en la cursa Popular de 10 Km. de la Sant Silvestre Vallecana de Madrid, que es va dur a terme el 31 de Desembre amb sortida de l’Estadi Bernabeu i arribada al barri de Vallecas, amb la participació de 38.000 corredors, hores abans de la prova internacional.

 

La prova internacional va ser dominada pels kenians Mike Igen, amb 27m. 35 seg., i per Linet Masai en femenines, amb 31m. 38 seg..
      

Laura Giménez (CAI), tercera infantil femení al Trofeu Rossend Cals de Marxa Atlètica

 

El passat 3 de Gener, es disputava a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona la  22ª edició del Trofeu de Marxa Atl. Rossend Cals – Gran Premi UBAE, amb organització de l’ A.A.Catalunya, conjuntament amb la 11ª edició dels Trofeus Mar Gómez i Joaquim Risueño d’Atletisme en Pista.

 

Hi van  participar 3 marxadores del C.A. Igualada Petromiralles, amb una gran actuació global.

 

Va sobresortir la 4ª posició de Silvia González en categ. absoluta fem., amb 27’57”62  per cobrir els 5.000 m. d’aquesta categoría.

 

Pel que fa a les categ. de Promoció, van sobresortir les actuacions de Laura Giménez, 3ª en els 3 km. marxa Infantil fem. amb 16’53”76, a més del 7è lloc d’Ares Giménez en Benjamí fem. amb 7’30”82 sobre els 1.000 m. marxa.

 

Els guanyadors absoluts van ser Nil Rodes – A.A. Catalunya -, amb 21’48”47  per cobrir els 5 Km. de la prova gran masc., i l’atleta de l’Avinent Manresa Mar Juárez amb 22’48”47, també sobre els 5 Km. de la prova absoluta femenina.
                                                                                                                 

                                                                                                      

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*