Inici Atletisme 8 medalles per als atletes del CAI al Campionat de Catalunya

8 medalles per als atletes del CAI al Campionat de Catalunya

Els/les atletes del C.A.Igualada Petromiralles protagonitzaren una magnífica actuació al 32è Campionat de Catalunya Sub-20 en Pista Coberta, disputat diumenge a Sabadell.

Hi participaren 15 atletes del CAI, assolint un total de 8 medalles: 1 d’Or, 5 d’Argent i 2 de Bronze, diversos llocs de finalista i diverses mínimes per al Campionat d’Espanya Sub-20 PC del proper mes de Març, a Salamanca. El CAI va ser el 2n club per puntuació global dels seus atletes amb 65 punts, darrera del F.C. Barcelona, i per davant del Cornellà Atl, 3ers amb 63 punts, entre 46 clubs classificats.

Va sobresortir el títol de campiona de Catalunya assolit per Carla Bisbal en els 800 m.ll. fem. amb un registre de 2’12”24, nou rècord dels Campionats.

Mar Buchaca assolía 2 medalles d’Argent: era 2ª a la final dels 60 m.ll. amb 7”79, i amb 7”82 en s/f., a més de 2ª a la final dels 200 m.ll. amb 25”12 i amb 25”67 en s/f.

Pau Subirats era 2n i Argent en els 60 m.ll. amb 7”05, i amb 7”07 en s/f. a més de 3er en la 1ª s/f. dels 200 m.ll. amb 23”09, classificant-se per la final, que no va córrer per problemes físics.

Andrea Gil era 2ª i Argent en Triple Salt, amb 10,88 m. Guim Morcillo era 2n i Argent en el llançament de Pes, amb 12,22 m.,

Aina Eberlé era 3ª i Bronze en Salt d’Alçada, amb 1,59 m. i Jan Solà 3er i Bronze en els 1.500 m.ll. amb 4’03”08.

Rubén Sánchez era 5è en Llargada, amb 6,51 m. Albert Gil era 6è en Pes amb 11,36 m., seguit d’ d’Arnau Pinet, 9è amb 10,23 m.

Joel Giménez era 8 è en Triple Salt, amb 13,20 m. Camil Elías era 8è en Salt de Perxa, amb 3,60 m., seguit d’Hector Len, 9è amb 3,60 m.

Mathios Rodríguez era 4t en la 1ª s/f. dels 400 m.ll., amb 51”92, no accedint a la final, i Bemnet Vidal es va retirar per problemes físics en els 1500 m.ll.