Inici Destacats Xarxa Igualada obre temporada amb ‘Orbital’ de Farrés Brothers i cia

Xarxa Igualada obre temporada amb ‘Orbital’ de Farrés Brothers i cia

COMPARTIR

Aquest diumenge dia 11 d’octubre, a ¼ d’1 del migdia, al Teatre Municipal l’Ateneu, el grup Xarxa Igualada inicia la seva temporada de tardor amb l’espectacle Orbital de Farrés Brothers i cia. És un espectacle que gira al voltant de les relacions interplanetàries, les òrbites humanes i la ciència, fet amb un llenguatge poètic, amor i humor.

Hi haurà una funció mensual. El 8 de novembre la companyia Campi Qui Pugui presentarà Camí a l’Escola. Un espectacle inspirat en el documental ‘Sur le chenmin de l’ecole’, que és una història de superació i esforç de tres nenes per poder estudiar. El 13 de desembre, el Centre de Titelles de Lleida oferirà On vas, Moby Dick? Una aventura d’avui sobre la famosa balena blanca.

La funció Orbital tindrà un preu de 7 euros i de 5 euros per als socis de La Xarxa. Les entrades s’han de comprar en línia al web del teatre. Quan un grup de convivència compta les entrades, el sistema de venda bloqueja de manera automàtica les entrades que queden a un costat i a l’altre per facilitar la separació entre grups. Donades les circumstàncies de la COVID19 hi haurà un aforament reduït i els espectadors hauran de seguir un protocol de seguretat a l’entrada i la sortida del teatre: mantenir la distància, accés i desallotjament esglaonat, ús de mascareta a l’entrada, la sortida i durant la funció, utilització dels dispensadors de gel hidroalcohòlic i entrades nominals comprades en línia per evitar el contacte físic a la taquilla.

La companyia anoienca Farrés brothers i cia. neix el 2002, quan Pep Farrés, Jordi Farrés i Jordi Palet combinen els seus esforços i aptituds per crear Operació A.V.I, un tret de sortida que connecta molt bé amb el públic, com ho acrediten les més de 300 actuacions i el premi de l’espectador al millor espectacle de la Fira de titelles de Lleida 2004.

Proposen un teatre per a tots els públics, irònic, gens ensucrat i carregat de diverses capes de lectura: els agrada parlar de temes potents, des de punts de vista inusuals, de forma original i no moralitzant. Durant els seus 18 anys de vida han creat 10 espectacles que han voltat per tot Catalunya, la resta de l’Estat espanyol, França, Itàlia, els Països Baixos, la Gran Bretanya, Lituània, Suïssa, Alemanya i la Xina.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*