Inici Bàsquet Victòria a domicili del masculí del Bàsquet Igualada

Victòria a domicili del masculí del Bàsquet Igualada

[Img #12874]Parcials: 13-16; 8-15; 9-10; 17-24.
5 inicial LLUÏSOS DE GRÀCIA: V. Pla, Maldonado, F. Pla, O. Pla i Clot.
5 inicial PHYSIC CB IGUALADA A: Padrós, Fons, Gual, Fernandez i Roca.
Lluïsos cau derrotat davant un Igualada poderós en el rebot i molt encertat al segon i a l’últim període.
Els igualadins han dominat els parcials del primer a l’últim, tot i que han viscut uns primers minuts de dubtes i nervis, l’equip ha mantingut la compostura davant l’agressivitat del rival i ha sapigut treure profit de les circumstàncies. Al final, l’equip blau s’ha endut la victòria de forma merescuda, després de treballar en defensa i en atac durant els 40 minuts.
Les claus del partit van ser el domini del rebot defensiu per part del conjunt anoienc, l’encert exterior del segon quart, la defensa sòlida i un Lluïsos desconcertat pel seu propi ambient.
El partit va començar molt descafeïnat, pilotes perdudes i desencert des de prop de la cistella. Lluïsos castigava amb severitat els errors del conjunt dirigit per Raül Caballero. Primer parcial de 6-2 en els 5 primers minuts; el PHYSIC CB IGUALADA A es mantenia viu perquè els locals no trobaven l’aro des de 6.75 i tenien dificultats per enfrontar-se al poderós joc interior dels visitants. A més a més, Q.Padrós subministrava rebots ofensius i punts a l’equip. 13-16 al primer quart gràcies als tirs lliures de Q.Padrós. El segon quart va ser dominat pel conjunt anoienc per l’encert exterior, anotant 3 triples (1 de Q.Padrós i 2 de Gual). Els locals no van tenir oportunitat d’atacar fàcil gràcies a la defensa intensa dels d’Igualada. Els equips marxaven al vestidor amb el resultat de 21 a 31.
L’equip de Raül Caballero havia de mantenir la renda de 10 punts com fos, jugant a la pista més infernal de la lliga només es podia fer una cosa, DEFENSAR i DEFENSAR i aturar els contraatacs del rival. La fórmula va donar resultat i els locals només van anotar 9 punts en tot el quart. Els de Nache van tenir oportunitats a la línia de tirs lliures però no les van aprofitar (8/19 en total) i això els va passar factura al final. Es va anar a per l’últim quart amb el marcador assenyalant 30-41. Tot venia de cara, només s’havien de lluitar 10 minuts més per aconseguir la victòria i que l’avantatge aconseguit durant tot el matx no es malmetés en 3 minuts de mal joc. El període va començar amb un triple dels visitants però Lluïsos seguia insistint en tirar; O.Pla va agafar la responsabilitat i ho va intentar de totes les maneres però no va trobar el punt. L’igualada va acabar guanyant l’encontre amb una diferència de 18 punts.
Victòria importantíssima i molt difícil en una pista on costa molt guanyar i sentir-se cómode jugant. La próxima jornada també esdevindrà fora de casa, al camp del Barberà. Diumenge a les 19:30.
Anotació PHYSIC CB IGUALADA A: Padrós (11), M.Padrós (6) Fernandez (2), Huertas (0), Fons (10), Gual (13), Roca (2), Fratila (-), Tejero (13), Laguarta (2) i Martínez (2).