Inici Destacats El vallbonenc Víctor Carrasco, campió del món de bikejoring

El vallbonenc Víctor Carrasco, campió del món de bikejoring

COMPARTIR

El múixer internacional Víctor Carrasco, de Vallbona d’Anoia, celebrà el seu primer títol mundial, en la categoria bikejoring elit masculí.

El campionat del món es celebrava a la localitat polonesa de Kozle-Szamotuly, a uns 50km de la ciutat de Poznan una de les ciutats més antigues del país i inclosa en el voivodat de Gran Polònia.

Es van concentrar els 650 seleccionats d’arreu del món en les disciplines de canicross, scooter, bikejoring, carros de 4 i fins a 8 gossos d’entre països com Finlàndia, Suècia, Noruega, Xile, EEUU, Mèxic, Lituània, Hongria, Anglaterra, Espanya, Canadà i molts més.

Carrasco competia amb els millors en la categoria elit masculí i venia de disputar el campionat d’Europa, en el que va aconseguir revalidar títol i alçar-se amb la corona de campió continental. Aquest era el primer mundial en el que el vallbonenc competia amb possibilitats reals de victòria.

La primera de les dues mànegues no va anar massa bé per al vallbonenc, en la que finalitzava en una 4a posició provisional amb un temps d’11:16,76 a 26 segons del Noruec i amb un a diferència de 3 segons respecte el local Igor Tracz, i el Rus estava a 00:00,08, a falta de la darrera manega. El diumenge, les condicions del traçat van canviar cosa que va beneficiar la conducció del català, que juntament amb la seva gossa Rona van volar fins a la primera posició, clavant 45 segons al Noruec, recuperava així els 26 segons i afegia una distància de 19 en la darrera manega.

Carrasco és el primer corredor de l’Estat espanyol en aconseguir aquest títol.

FER UN COMENTARI

*