Inici Festes Una nova representació d”Els Miserables’ i les ‘Pierrakes’ clouen la Festa Major...

Una nova representació d”Els Miserables’ i les ‘Pierrakes’ clouen la Festa Major de Piera

COMPARTIR

[Img #9757]El passat divendres 13, dins la programació d’actes de la Festa Major, el Teatre Foment de Piera va ser l’escenari de la repetició del musical Els Miserables. La sala del Teatre es va omplir de gom a gom de públic que va voler ser present en aquest espectacle, que va servir de concert inaugural del cicle A l’Estiu Música en Viu el passat 5 de juliol.

El musical, dirigit per David Andújar, és una adaptació de la novel•la de Víctor Hugo, va comptar amb la Coral Tríola i amb la col•laboració de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases. La narració va anar a càrrec de l’actriu local Elisabet Vallès Codina i les peces musicals van ser interpretades per la Coral Tríola, amb l’acompanyament musical de professors de l’Aula de Música i en el paper de solistes també cantants de l’Aula de Música.

Una posada en escena espectacular, que va emocionar i agradar molt al públic assistent i que va ser una bona mostra dels fruits de l’esforç, el treball en comú i que el nostre és un poble amb grans actius musicals.

3a edició del Pierrakes

[Img #9756]El passat 14 de setembre, també dins el marc de la Festa Major, es va dur a terme la 3a edició de Pierrakes, que va aplegar centenars de persones la nit de dissabte, consolidant així la festa.
El concert va començar sobre les 22.30 hores amb el grup de jazz Joan Casares Sextet, amb una saxofonista pierenca, que va amenitzar el vespre fins l’arribada de la mitjanit amb un fantàstic concert de jazz. Passada la mitjanit va arribar l’hora de Los Barrankillos i el seu ritme que va animar la festa.

Més tard va ser el torn de La Raiz, grup revelació que aquest estiu han actuat als festivals més populars de la Península. Per acabar, els veterans Che Suadaka, que després de molts anys els va ser una plaer tornar a Piera, i que van tancar la tercera edició del Pierrakes.

En definitiva, una festa ja força consolidada i que, un cop més, va comptar amb la participació de diverses entitats pierenques que van muntar barrakes per donar-se a conèixer entre els assistents.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*