Inici Futbol Un igualadí fitxa pel filial americà del Paris Sant Germain

Un igualadí fitxa pel filial americà del Paris Sant Germain

COMPARTIR

[Img #24318]L’igualadí Anselm Pasquina arrenca aquesta setmana, als seus 18 anys, tota una aventura. L’ha fitxat per una temporada el Chicago Magic, equip nord-americà filial del Paris Sant Germain (PSG).

 

[Img #24319]Sent només un nen es va estrenar al CF Vilanova del Camí, des d’on va saltar al CF Igualada. Allà es va convertir en el pitxitxi de Preferent quan era cadet de segon any. Com a jugador de les Comes es va fixar en ell la UE Cornellà, que el va incorporar a les seves files. Durant la passada temporada, la segona a Cornellà, Pasquina també va formar part de la Selecció Catalana de futbol sub-18.

 

A través del seu representant, David Ruiz de Managersoccertotal, Pasquina arribarà a Chicago aquest mes de setembre per formar part de la selecció dels millors jugadors de tot el món que fa periòdicament l’equip Chicago Magic. Com ens explica aquest jove igualadí, el filial del club francès fitxa a jugadors de tot el món amb la intenció d’incorporar-los als seus equips, al PSG o vendre’ls a altres equips. Anselm Pasquina ha fitxat, de moment, per un any.

 

Quan li va sortir la oportunitat de provar sort a Chicago, Pasquina reconeix que “no m’ho vaig pensar, tenia molt clar que volia marxar. Aquí hi ha 10.000 jugadors, però tot i que hi ha molta gent mirant t’espantes. Si al tercer any estàs al mateix lloc ja et quedes aquí”.

 

Aquest jove de 18 anys té clar que “no vaig de vacances, vaig allà a treballar i a donar-ho tot”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*