Inici Atletisme Un grup de running igualadí, a la Marató de Barcelona

Un grup de running igualadí, a la Marató de Barcelona

[Img #13984]Una vegada més el grup de running de Cal Font ha esta present a la Marató de Barcelona celebrada el passat diumenge dia 16 de març. Un total de nou atletes, després d’una llarga preparació, han participat amb èxit el recorregut de la exigent prova barcelonina dels 42 km 195m.

Un diumenge molt calurós va acompanyar la celebració de la prova en la que més de quinze mil persones han pres part enguany, omplint els carrers de Barcelona de corredors i d’un nombrosíssim públic que ha animat els participants all llarg de tot el recorregut. El bon temps que va acompanyar el dia va propiciar una gran assistència de públic i un gran ambient festiu al llarg de tota la cursa, malgrat aquest bon temps va fer molt agradable la jornada el sobtat increment de les temperatures d’aquell cap de setmana va dificultar molt als corredors el recorregut superant en alguns moments fins hi tot els 25 graus de temperatura.

Pel que fa a la participació dels corredors de Cal Font, Joan Domènech, Blai Paco, David López, Jordi Riba, Elisabet Seuba, Alex Shipp, Jordi Torelló, Salvador Vives i l’entrenador i ànima del grup Isidre Tort, tots ells han participat a la prova amb èxit, assolint així l’objectiu d’aquest grup de corredors populars en el que prima per damunt de la persecució de grans marques personals una filosofia no tant competitiva sinó que posa l’èmfasi en els valors d’equip, malgrat tractar-se d’un esport individual. Per aquest motiu des de Cal Font es vol destacar el fet que un nombre tant important de corredors d’aquest gimnàs hagin participat en la Marató una de les proves més exigents del calendari de les curses popular que es celebren a Catalunya.