Inici Futbol Un equip femení del Ramon Castelltort, a la final internacional del Cruyff...

Un equip femení del Ramon Castelltort, a la final internacional del Cruyff Court

COMPARTIR

[Img #23186]Tot va començar el passat 29 d’abril, quan el combinat de nenes alevines de l’escola Ramon Castelltort, van quedar campiones del Cruyff Courts 6vs6 d’Igualada i comarca, en una final molt disputada contra l’escola Apiària.

 

El campió de l’edició Comarcal, el Ramon Castelltort, disputava el diumenge 17 de Maig, al camp del Xipreret d’Igualada, el campionat estatal Català Cruyff Courts 6vs6 i el combinat de nenes del Ramon Castelltort van proclamar-se campiones de Catalunya, a la lligueta van quedar 1res de grup, i després tant en els Quarts com en les semifinals, les van superar amb autoritat, això si,  la final van  guanyar 1 a 0 contra l’equip que representava la ciutat de Barcelona, va ser un partit molt difícil on el nivell ja era molt igualat. Tot i així l’ equip va demostrar ser més madur i no posar-se nerviós a la gran final.

 

En quedar campiones, les nenes del Ramon Castelltort, ara representaran Catalunya en la final Internacional Cruyff Courts que és disputarà aquest diumenge 21 de Juny a les 10h al camp del Xipreret d’Igualada, on hi participaran Catalunya, Holanda i Espanya.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*