Inici Destacats Trobada per a la convivència dels instituts de la Conca d’Òdena

Trobada per a la convivència dels instituts de la Conca d’Òdena

COMPARTIR

El passat 10 de maig es va celebrar la vuitena trobada de professors i alumnes d’instituts de la Conca d’Òdena a l’Escola de Música d’Igualada. Enguany el lema de la trobada era “Regalem temps”. Hi van participar prop de cent alumnes i professors dels instituts Joan Mercader, Pere Vives, Pla de les Moreres i Montbui.

Els alumnes, molts dels quals fan el servei comunitari als seus instituts, regalaren el seu temps a diferents entitats: Biblioteca – Escola Dolors Martí, Escola García Fossas, ONG Joguines, Casal de Persones, Fundació Àuria, Horts Socials del Rec i Càritas. Els objectius eren: desenvolupar habilitats relacionades amb la realització de projectes i el treball cooperatiu, afavorir una actitud crítica i compromesa davant la societat i augmentar la participació en les entitats de caire social.

Després d’un esmorzar de convivència, es va fer una cloenda amb la participació del DJ Tillo i es van acomiadar fins la propera trobada.

La jornada es prepara amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia, per tant podreu veure aquests videos a la seva web.

FER UN COMENTARI

*