Inici Bàsquet Tres derrotes i una victòria per al Vilanova Bàsquet Club Endavant

Tres derrotes i una victòria per al Vilanova Bàsquet Club Endavant

[Img #14226]

Les absències van condicionar el partit de l’equip infantil femení que dissabte va perdre a la pista del Capellades per 28 a 10. Amb només quatre jugadores es van presentar les vilanovines, que tot i això van disputar el partit de tu a tu a les locals. Només la falta d’encert des de la línea de personal (0 de 10) va privar el Vilanova d’un millor resultat.

Parcials: 10-0, 4-2, 10-4 i 4-4

Van jugar: Irene Leno (6), Andrea García (2), Marina Navarro i Carla Bocache (2). Entrenador: Óscar Borrega
El mateix dia l’equip infantil masculí va perdre a casa contra el líder de la categoria, el Piera, per 6 a 57. Amb només sis jugadors, els vilanovins van lluitar de valent contra un equip que els superava físicament i que comptava a més a més amb  tots els seus efectius, alguns del quals  van entregar-se fins al final com si hi hagués caça talents a la graderia. Un partit, com remarquen des del club “del qual els locals han d’extreure conclusions positives doncs el seu joc  ha millorat considerablement des de començament de temporada i els resultats no tardaran en arribar”.

Van jugar: Adrià Sala (2), Jonathan Martínez (2), Marc Lumbreras, Víctor Larrache (2), Arnau Cano i Cristian Martínez. Entrenador Héctor Castillo.

Diumenge al matí es va produir la tercera derrota de la jornada, la del sots 25 masculí davant del Gelida per 54 a 57. En realitat més que de derrota hauríem de parlar de victòria moral, doncs només un arbitratge pèssim va apartar els locals del triomf. En un partit en que ambdues formacions comptaven amb sis jugadors, començat l’últim quart l’àrbitre només havia xiulat tres faltes a l’equip visitant mentre els locals ja havien patit l’expulsió per personals de dos jugadors.

Tot i jugar amb quatre durant deu minuts el parcial va ser de 22 a 14 per als locals que van tenir una última jugada per anivellar el partit i portar-ho al temps suplementari on, probablement, l’àrbitre hauria continuat amb el seu recital. I és que fins a 38 tirs lliures va llançar el Gelida per només 9 el Vilanova.
Parcials: 11-15, 13-13, 8-15 i 22-14

Van jugar: Fernando Leno (11), Albert Moreno (3), Óscar Borrega (18), Héctor Castillo (7), Adrià Lloret (8) i Stalin Rodríguez (7). Entrenador: Pep Ferrer.

Gran victòria del Vilanova Bàsquet Endavant sènior femení en el partit que tancava la jornada davant d’un lluitador Xamba Vilafranca per 61 a 36.

En un partit molt físic i amb la garra i el coratge que les caracteritza, les jugadores vilanovines van obtenir un important triomf que les consolida  a la part mitjana de la classificació. El primer quart va caure del costat de l’equip visitant degut sobretot a la falta d’encert de les locals des de la personal (2 de 6) i a prop de la cistella. Al descans el resultat afavoria a les locals per només tres punts, 25-22.

A la represa, però, les jugadores del Vilanova van sortir mes endollades i les faltes, fruit de l’agressiva defensa visitant, van propiciar el llançament de molts tirs lliures que les locals van saber aprofitar, marxant fins a un clar 46-27 en el marcador. L’últim quart va ser pràcticament un calc de l’anterior amb el Vilanova mostrant el seu encert des de la línea de personal.
Parcials 10-15, 15-7, 21-5 i 15-9

Van jugar: Carme Vidal (7), Clàudia Oller (6), Cèlia Conill (14), Alexandra Vives, Susana Sánchez (4) Montse Bertran (4), Alba Bautista(16), Anna Solà (4)  Itzel Lorente(2) i Mireia Hinojal (3)
Entrenador: Sergi Alamillo.