Inici Bàsquet Tres derrotes i una victòria pels equips del Vilanova de Bàsquet

Tres derrotes i una victòria pels equips del Vilanova de Bàsquet

[Img #12694]Els equips del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant tanquen la jornada amb una victòria i tres derrotes.

Va obrir jornada l’equip infantil masculí, amb derrota devant el AMPA MARE DE DEU DEL CARME per 25 a 56. Continua la millora en el joc dels nois, que es veu també reflectida en marcadors més lluitats. A la ja habitual entrega total dels jugadors es suma un joc [Img #12695]més fluid, amb bones jugades i millors sensacions.
Parcials 4-16, 10-12, 4-20 i 7-8.
Van jugar Jonathan Martínez (2), Marc Lumbreras (13), Victor Larrache (4), Arnau Cano, Carlos Lorenzo (2), Cristian Martínez, Carlos García i Santiago Torres (4). Entrenador Héctor Castillo.

L’equip cadet va perdre 52-12 amb el SES COLLBATÓ. Derrota ampla davant un equip molt superior físicament.
Parcials 7-2, 15-4, 11-4 i 19-2.
Van jugar Raul de la Torre, Sergi Gálvez, Pavel Iulian, Juan Antonio Ramirez, Javier Sánchez, Leo Rodríguez i Aleix Garcia.
Entrenador Albert Moreno.

El partit de l’equip infantil femení es va suspendre per malaltia de quasi totes les jugadores de la ESCOLA PIA..

L’equip sots 25 masculí va perdre amb el BÀSQUET PIERA per 44-76.
Partit amb uns altibaixos desconcertants dels jugadors vilanovins. Al primer quart una altra vegada les pilotes perdudes, van ser una creu i així l’equip rival es va trobar amb el marcador 4-19, sense haver fer res més que aprofitar els regals locals. Al segon quart els locals van despertar, van fer un bon joc i es va arribar al descans amb el marcador de 21-36. El bon joc i la concentració van continuar durant quasi tot el tercer, es van arribar a posar a 10 punts i posessió però de nou 2 pilotes perdudes van deixar el lluminós amb 14 punts de diferència. L’últim quart per oblidar, de nou amb un rosari de pasades dolentes i males decissions.
Parcials 4-19, 17-17, 11-10 i 12-30.
Van jugar Joan Marc Tomàs, Fernando Leno (15), Victor Ajenjo, Oscar Borrega (3), Héctor Castillo (1), Adrià Lloret (8), Albert Vilalta (9) i Adrià Díaz (8). Entrenador Pep Ferrer.

Gran victòria de l’equip sènior femení devant el BÀSQUET SAMA VILANOVA per 47-42.
Partit molt dur el disputat avui per les jugadores vilanovines. L’equip rival ha plantejat un partit amb molts contactes, que les jugadores locals no han defugit. Cada pilota, cada cistella, cada rebot era una lluita aferrissada. Prova d’això és que l’àrbitre ha pitat 46 faltes personals. En aquesta lluita, la millor qualitat de les vilanovines s’ha acabat imposant a un equip visitant molt aguerrit i lluitador. Bon partit avui a Can Titó.
Parcials 18-11, 10-5, 9-14 i 10-12.

Van jugar Clàudia Oller (4), Emma Sellarés (2), Cèlia Conill (8), Susanna Sánchez (1), Montse Bertran, Alba Bautista (17), Berta Solà (3), Anna Solà (5) i  Itzel Lorente (7).