Inici Bàsquet Treballada victòria del CB Igualada masculí B

Treballada victòria del CB Igualada masculí B

El partit enfrontava al segon i el tercer classificats al Grup 1 de la Segona Categoria i tal i com es preveia va ser molt complicat, ja que des del minut 1 el ritme va ser molt alt i amb uns atacs molt ràpids, que superaven les defenses. Es va arribar al final dels primers 10 minuts amb un 26-23 que marcava el ritme ofensiu del partit. Al segon quart les coses van anar més o menys igual, amb un Puig estel·lar que va anotar tres triples per part dels visitants i que els permetia guanyar aquest parcial per dos punts, arribant a la mitja part amb un 46-45 que deixava el partit obert.

A la represa, els igualadins, amb una defensa molt agressiva, van ser capaços de deixar als de Castelldefels amb només sis punts, cosa que va obrir el primer forat en el marcador 59-51 al finalitzar el tercer període. Però de cop i volta va aparèixer el bloqueig ofensiu dels igualadins que veien com en quatre minuts s’escapava l’avantatge i s’arribava al minut 35 amb un empat a 67 punts. Però la insistència i el rigor dels igualadins van fer que el joc fos més fluït i molt més agressiu en defensa que els va portar a guanyar el partit per vuit punts de diferència, que feia justícia al vist a la pista.

Van jugar i anotar : Q.Padrós (2), F.Vives, J.Mangues (1), M.Benito (15), S.Tarrida (15), M.Padrós (25), J.Fons (5), A.Fratila (7), G.Vilaginés (8), A.Yebra (3), M.Simó (5).