Inici Poliesportiu Tot victòries per l’Igualada Volei Club

Tot victòries per l’Igualada Volei Club

Sènior masculí A
PINTURES PLANELL IGUALADA VC, 3 – CV SANT BOI, 1

El passat dissabte l’equip sènior masculí A del Pintures Planell Igualada VC va guanyar davant el Sant Boi amb el resultat de 3-1. El partit era molt interessant, doncs els dos equips es troben a la part alta de la classificació. A més a més, només es portaven 2 punts a la taula i la victòria faria que els igualadins avancessin al rival prenent-los la tercera posició. I així va ser.

Pel què fa al partit, va ser força espectacular i molt disputat. Els dos equips sempre anaven igualats al marcador i els parcials de sets van ser molt ajustats. L’Igualada va fer un partit força complert, amb poques errades i amb una defensa bastant millor que en altres partits, tant de primera línia com de segona. Pel què fa a l’atac, van guanyar molt en velocitat gràcies a la bona recepció i aquesta rapidesa dificultava molt la tasca del bloqueig rival. En general, els jugadors igualadins van mostrar-se força asserenats malgrat la pèssima actuació arbitral, que va perjudicar exclusivament als locals.

Després de 4 derrotes consecutives l’Igualada va aconseguir una important victòria que els permet seguir lluitant per la segona plaça i aconseguir així l’ascens. Això sí, tot i que han de jugar contra el segon classificat, el Prat, ja no depenen d’ells mateixos en trobar-se 5 punts per sota del segon a falta de 3 jornades. Ara per ara, els igualadins els espera un final de temporada emocionant on han de guanyar els 3 partits que els queden i esperar que el Prat rellisqui.

En la propera jornada, l’Igualada jugarà una altra vegada com a local, al gimnàs de les comes a les 20h, aquesta vegada contra l’Arenys.

Sènior femení B
C.V. VILAFRANCA 1 – IGUALADA VOLEI CLUB 3

[Img #6112]L’equip sènior femení B del Pintures Planell Igualada VC es va desplaçar el passat dissabte a la pista del CV Vilafranca, l´únic equip que fins ara les havia guanyat en la segona volta de la 4ª divisió. Les igualadines van preparar el partit conscients que una victòria les faria pujar fins a la primera posició de la lliga.

Tot i les nombroses baixes per lesió i malaltia les igualadines van sortir a pista a donar-ho tot, el primer set, però, se’l va endur el Vilafranca amb un parcial de 25-14, errades en defensa sumat als nombrosos sacs fallats van fer que s’arribés a aquest final de set.

Les jugadores igualadines van sortir al segon set conscients que havien de corregir les errades comeses en el primer, i així ho van fer, construint bons atacs i defensant els atacs de les rivals es van endur el segon i el tercer set amb parcials de 17-25 i 15-25. Al tercer set, però, la central igualadina Mireia Costa es va lesionar el turmell degut a la invasió d’una jugadora rival, fet que va desestabilitzar el final d’aquest tercer set i l’inici del quart, degut a la manca de jugadores centrals suplents. Un quart set amb molts canvis de marcador, molt igualat fins que el Vilafranca va notar el nerviosisme de les igualadines i es van plantar amb un 21-15. Un temps mort molt ben demanat per l’entrenadora a on va demanar tranquil•litat i concentració,  i el posterior encert en el sac de la jugadora Laura Medina, van fer que l’Igualada anés sumant punts i encerts i les locals moltes errades, que van propiciar un parcial de 10 -1 per les igualadines, amb la qual cosa, el quart i definitiu set va acabar 22-25,  i els tres punts per les jugadores igualadines, que van celebrar amb molta alegria la sisena victòria consecutiva.
La setmana vinent es desplacen líders a la pista del CV Olot, les segones classificades.

Sènior masculí B

L’equip sènior masculí B va guanyar 3-2 contra el Santa Coloma. La victòria té molt mèrit, doncs el rival es troba a la part alta de la taula i els dos punts els asseguren pràcticament la permanència a Segona Catalana.

Sènior femení A

L’equip sènior femení A va aconseguir la victòria de forma plàcida amb el resultat de 3-0 i continuen allunyades de la zona de perill de descens. De fet es troben a la segona posició i aspiren al lideratge en la propera jornada d’aquesta fase de descens.