Inici Cinema Tornen les 12 hores de cinema de terror a Vilanova del Camí

Tornen les 12 hores de cinema de terror a Vilanova del Camí

COMPARTIR

[Img #9011]Després de dècades sense cicle de terror a Vilanova del Camí, una de les sessions estrella del desaparegut Rovy Cinema, el +QCineClub Vilanova vol recuperar aquesta iniciativa i convocarà els amants d’aquest gènere el dia 1 de novembre.

Javi Pérez-Vico com Raúl Bocache, impulsors de la idea, estan convençuts que serà un èxit. La idea és projectar a Can Papasseit 5 pel•lícules des de les 4 de la tarda a les 4 de la matinada. De moment, s’han anunciat dos títols: “El exorcista”, un clàssic de terror dels anys 70, i “El silencio de los corderos”, un film dels anys 90 que va aconseguir 5 Òscar.

La resta de pel•lícules encara són una incògnita que no es desvetllarà fins el moment, perquè serà a elecció del mateix públic de la sala. Els responsables del projecte han ideat una mena de travessa amb 10 títols entre els quals s’haurà de fer la tria. Els tres títols més votats seran els films que es projectaran.

També s’han previst regals i sorpreses entre projeccions i també han pensat en l’animació i ambientació terrorífica del festival. La Cassoleta, el restaurant de Can Papasseit, s’encarregarà de preparar menjar ràpid per consumir entre sessions a preus econòmics.
+QCineclub Vilanova va començar a projectar cinema familiar fa dos anys. Fins a l’actualitat s’han passat més de 13 pel•lícules de les quals han gaudit de 2.500 persones. Després de les vacances d’estiu, torna la programació del cinema familiar amb “El origen de los guardianes”, prevista pel 29 de setembre. 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*