Inici Destacats Toni Bou es fa amb el seu 14è mundial a l’aire lliure...

Toni Bou es fa amb el seu 14è mundial a l’aire lliure i ja suma 28 campionats del món

COMPARTIR

Toni Bou ha tornat a guanyar un títol mundial de TrialGP i amb el d’aquest cap de setmana, ja suma 14. I 28 si hi afegim els 14 aconseguits sota sostre, en X-Trial. A Lazzate, Itàlia, el pilot pierenc de l’equip Repsol Honda s’ha fet amb el campionat a l’aire lliure després d’aconseguir dissabte la victòria, ampliant el seu avantatge a l’capdavant de la general, i a falta de l’última cursa de la temporada que es va disputar diumenge i que també va guanyar. En total, sis victòries, un segon lloc i un tercer han permès a Bou aquesta temporada afegir una nova corona al seu impressionant palmarès.

En un any complicat, en què la situació global ha obligat a retallar el calendari previst inicialment i en què Bou va patir una lesió al braç a la primera cita d’al Mundial, el pilot de l’equip Repsol Honda s’ha sobreposat a totes les adversitats presentades per acabar coronant de nou com Campió del Món.

Afegits als seus altres 14 títols en l’especialitat ‘indoor’, Bou suma un total de 28 títols mundials des que va començar, el 2007 el seu imparable domini. Amb aquests increïbles resultats, Bou consolida i amplia el regnat de l’equip Repsol Honda en l’especialitat de Trial en els últims catorze anys.

Bou ha reconeguet que “avui realment no m’esperava guanyar el campionat. Ha estat un trial molt atapeït, com totes les proves aquest any, i això fa que sigui molt fàcil passar de primer a setè, així que no podíem fallar. Estic súper content amb aquest títol i més aquest any que ha estat tan estrany, amb molts entrenaments i poques carreres. Hem aconseguit els dos títols, el ‘indoor’ i el ‘outdoor’, així que estic molt content. Ara ens toca gaudir i celebrar-ho “.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*