Inici Destacats El tèxtil anoienc es promociona a la 080 Barcelona Fashion

El tèxtil anoienc es promociona a la 080 Barcelona Fashion

COMPARTIR

Tal i com ja havien fet en edicions anteriors, els organitzadors de BSTIM –Fira d’Igualada, Agrupació Tèxitl Fagepi i l’Ajuntament d’Igualada- han arribat a un acord amb la Generalitat de Catalunya per tenir un espai promocional propi a l’espai on se celebra la passarel·la 080 Barcelona Fashion, el recinte modernista Sant Pau de Barcelona. La passarel·la de moda catalana, que ha tingut lloc aquesta setmana, acull en cada edició més de quaranta mil visitants, un públic objectiu amb qui BSTIM ha pogut contactar aquests dies per difondre’ls tota la informació necessària perquè es puguin inscriure a la Fira com a visitants.

Just després de la inauguració de la 080 Barcelona Fashion, dilluns 4 de febrer l’estand de BSTIM va ser punt de trobada de la Consellera d’Empresa i Coneixement Àngels Chacón, el president de Fira d’Igualada Joan Domènech i els membres de l’Agrupació Tèxtil Fagepi Bernat Biosca i David García.

La darrera edició de BSTIM, que va tenir lloc el passat mes de febrer de 2017, va reunir a Igualada una seixantena d’expositors i 1.400 visitants, una xifra que es preveu superar en aquesta nova edició que tindrà lloc els dies 6 i 7 de març al recinte l’Escorxador d’Igualada.

Marques anoienques com Sita Murt o Escorpión han presentat les seves noves col·leccions durant aquesta edició del 080 Barcelona Fashion.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*