Inici Destacats El Teatre Municipal l’Ateneu acollirà un concert benèfic contra el càncer infantil

El Teatre Municipal l’Ateneu acollirà un concert benèfic contra el càncer infantil

COMPARTIR

El proper 15 de febrer, dia internacional pel càncer infantil, es farà un concert a les 8 del vespre al Teatre Municipal l’Ateneu amb la participació de la Coral Els Verdums, la Coral Gatzara i l’Orquestra 4 Cordes de l’Escola Municipal de Música d’Igualada.

El càncer infantil és una malaltia poc freqüent però devastadora, que no només afecta al nen, sinó a tota la seva família. L’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona està construint un nou centre dedicat exclusivament al tractament i a la investigació del càncer infantil: El SJD Pediatric Cancer Center, un projecte de gran rellevància que pretén curar més casos que ara no tenen solució, així com minimitzar les seqüeles dels nens i nenes que superen la malaltia.

L’objectiu d’aquest concert és aportar un petit gra de sorra en la investigació del càncer i seguir avançant cap el somni que tots compartim: que algun dia tots els nens i nenes amb càncer el puguin vèncer.

La recaptació íntegra anirà destinada a l’Hospital Sant Joan de Déu. La comissió organitzadora s’ha marcat com a objectiu arribar als 6000 euros. A fi d’assolir-lo també es vendran entrades fila 0 per totes les persones que no tinguin previst anar al concert però que vulguin col.laborar-hi.

Les entrades fila 0 es vendran al vestíbul de l’hospital d’Igualada tots els matins de l’11 al 15 de febrer.

La resta d’entrades es vendran a la Sala Municipal d’Exposicions del carrer Garcia Fossas a partir del 28 de gener, de dimarts a divendres de 19h a 21 h. També es vendran entrades 2 hores abans de començar el concert al vestíbul de l’ateneu.

Totes les entrades tenen un preu de 5 euros.

El concert està organitzat pel Lumi García, Elvira Talló i Dolors Vendrell amb el suport del departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada i de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*