Inici Poliesportiu Segona jornada de Copa per a l’equip Special Igualada-ASPASUR

Segona jornada de Copa per a l’equip Special Igualada-ASPASUR

L’ Igualada va començar el partit del passat 7 de maig amb un molt bon ritme, distanciant-se del rival només començar. L’ASPASUR, intentava que la diferència de gols no se n’anés en excés, tot i que el bon joc dels locals s’imposava i es reflectia al marcador al final de la primera part amb un clar 14-1.

L’inici de la segona part va ser exactament al de la primera, els igualadins, agafant més distancia al marcador, donant senyals que l’equip local comença a trobar-se còmode en el terreny de joc, sent l’equip que lidera la classificació de la copa, imbatuts en aquesta fase de Copa.

El partit va finalitzar amb el resultat de 25-3, que no reflexa l’esforç de l’equip visitant, que va venir amb molt pocs jugadors a disputar el partit.

Tot i la competició, al terreny de joc sempre regna l’esportivitat i el companyonia, sent els propis jugadors un exemple de superació en cada jornada.

Per part de l’Special Igualada, van jugar entrenats pel Rubén Álvarez: Ivan (2), Àngels (8), David (4), Carles (3), Alba (3) i Dani (5).