Inici Destacats Sant Martí de Tous tornarà a ser la capital catalana de les...

Sant Martí de Tous tornarà a ser la capital catalana de les llegendes

COMPARTIR

Sant Martí de Tous acollirà els dies 30 de juny i 1 de juliol la 9a. edició del Festival de Llegendes de Catalunya, el FesLleCat; un festival únic al territori català.

Aquest esdeveniment reuneix durant tot un cap de setmana a Sant Martí de Tous la presència de més de 3.000 persones i l’activitat principal és l’Apagada de Misteri que es fa al pati interior del castell de Sant Martí de Tous, gràcies a Espai Gastronomia que va rehabilitar l’espai per a celebracions i esdeveniments.

El poble apaga l’enllumenat públic, durant la nit del dissabte dia 30 de juny, i il·lumina tot el casc antic amb més de 6.000 espelmes que marquen un recorregut de llegendes misterioses que culminen amb una última llegenda que enguany interpreta l’actriu catalana Àurea Màrquez (una de les protagonistes de la sèrie de TV3, “Com si fos ahir”).

Aquest any el FesLleCat, un cop més, compta amb la participació d’altres persones conegudes com és el cas de l’escriptora i periodista Empar Moliner, que explicarà la seva particular versió d’algunes llegendes catalanes tot relacionant-les amb tres vins diferents.

Els Racons de Llegenda són també un dels actes centrals del FesLleCat. Milers de persones visiten els diferents escenaris del poble on es podran escoltar les llegendes de diverses localitats catalanes de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida i els Països Catalans.

FER UN COMENTARI

*