Inici Bàsquet Resultats de l’Òdena C.B.

Resultats de l’Òdena C.B.

[Img #26612]Júnior femení

Nova victòria de les júniors de l’Òdena davant l’Escola Anoia per 32-23. Tot i que les odenenques no van fer el seu millor partit, es van endur una victòria més. Va mancar intensitat en certs moments del partit i això va permetre que les visitants fessin el seu joc. Aquest era l’últim partit de les júniors d’aquest any, ja que no jugaran fins passat les festes de Nadal.

Cadet masculí

El cadet va perdre contra el Sant Quintí. L’equip va fer una bona primera part gràcies a una bona defensa i a que va aconseguir bàsquets fàcils de contraatac. A la segona part, la història va canviar degut a la zona de l’equip rival i la gran baixada d’intensitat de l’equip odenenc.

Júnior masculí

Derrota dolorosa dels júniors a la pista del Piera. El partit no va començar bé pels d’Òdena, que van encaixar un parcial en contra de 24-2. Això va passar factura i ja es va anar a remolc durant tot el partit. La falta d’encert i la passivitat defensiva s’hi van sumar i el resultat final va ser de 72-28.

Sots-25 masculí

El sots-25 es desplaçava a la pista del Riera Cornellà. L’equip no va saber competir, i es va veure superat en intensitat per un rival que defensava bé i que posava dificultats a l’Òdena en atac, ja que no aconseguien cistelles fàcilment. A tot això cal sumar-hi les pilotes perdudes que l’equip local va aprofitar per penalitzar molt als odenencs, que van acabar perdent per 67-34.

Sènior femení

Les sèniors van guanayr a la pista del Begues per 5 punts de diferència. Va ser una important victòria contra un dels rivals més forts del grup. Des de l’inici l’Òdena va anar per davant, tot i jugar contra un equip molt superior físicament. Les sèniors van fer una gran defensa, sobretot en el 2×1, i gràcies a això van robar moltes pilotes i i van poder acabar amb bons contraatacs. Tot i que les distàncies sempre eren a favor de l’Òdena per 3 o 4 punts, en la represa el Begues va aconseguir remuntar, aprofitant que l’Òdena tenia una banqueta més curta. Finalment les d’Òdena van tornar a fer córrer les locals, on es sentien més incòmodes, i el resultat final va ser de 55-60.

Sènior masculí

Bona victòria del sènior a la pista del Borges-Garrigues per 60-67. El partit va començar amb domini de l’equip local, que va fer un bon parcial inicial. En el segon quart l’Òdena va saber remuntar el marcador. En la represa a ser quan els odenencs van tenir el moment crític del partit, quan els locals van retallar les distàncies que els visitants havien aconseguit en el segon quart. L’últim quart es presentava obert, amb l’Òdena per davant i un Borges que venia amb empenta del tercer quart, però l’Òdena va saber aguantar bé el resultat i va gestionar bé els minuts finals per acabar emportant-se la victòria, la 5a de la temporada.