Inici Societat La Residència Pare Vilaseca organitza un concurs de tapes per segon any...

La Residència Pare Vilaseca organitza un concurs de tapes per segon any consecutiu

COMPARTIR

Aquesta setmana s’ha realitzat el segon concurs de tapes preparades per les persones ateses a la Residència Pare Vilaseca, després de l’èxit que va tenir la primera edició feta l’any passat. La novetat d’aquest any ha estat que es va afegir l’activitat d’anar a comprar al Mercat de la Masuca els ingredients necessaris per realitzar les tapes.  Hi van anar sis avis i àvies feia molt que no visitaven el mercat i van poder veure el resultat de les obres de remodelació de l’edifici.

Uns 40 avis i àvies de la residència i del centre de dia van formar grups de treball, cada un dels quals va elaborar la tapa que havia triat prèviament. El grup del centre de dia va fer dues tapes, torradeta amb formatge de cabra, ceba caramel·litzada i codony i paté amb ceba caramel·litzada i olives amb una base de pa. El grup de la planta groga va preparar un trinxat de verdures amanides amb vinagreta d’ametlla. La planta verda va preparar patates braves. La planta lila, tomàquet cherry amb llonganissa i oliva, i la planta rosa/blava un rotllet de pernil, formatge i pruna.

Un cop elaborades, el jurat format per la directora, Maria Àngels Riba i la resident Maria Martínez, antiga propietària d’un bar de tapes, van fer un tast de cada tapa i van dictaminar els guanyadors. La tapa més gustosa va ser la torradeta de formatge de cabra, ceba caramel·litzada i codony. La tapa més espectacular va ser el rotllet de pernil, formatge i pruna. La tapa més acolorida va ser la de tomàquet cherry amb llonganissa i oliva. La tapa més divertida va ser el paté amb ceba caramel·litzada i olives amb base de pa. La tapa més elaborada va ser la de trinxat de verdura d’estiu amb vinagreta d’ametlles. Finalment, la tapa més clàssica, la de patates braves.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*