Inici Destacats Els Reis d’Orient, a punt per arribar a l’Anoia

Els Reis d’Orient, a punt per arribar a l’Anoia

COMPARTIR

Els Reis d’Orient arriben aquest dissabte a tots els racons de la comarca de l’Anoia per tal de repartir il·lusió i regals entre els més petits. Recollim els horaris i la informació de les cavalcades als principals municipis.

Igualada

A Igualada l’inici de la cavalcada serà al Passeig Verdaguer cantonada c/ Santa Joaquima de Vedruna. A les 17.15 h. Petita actuació de les bandes i rebuda de les autoritats locals a Ses Majestats els Reis d’Orient. Acte seguit, inici de la cavalcada amb el següent recorregut: Passeig Verdaguer (cantonada Joaquima de Vedruna), av. Montserrat, av. de Caresmar, c/ de la Soledat, plaça del Rei, c/ de Sant Jordi, rambla del General Vives, rambla de Sant Isidre, rbla. Nova, c/ de Sant Ferran i plaça Castells.

Piera

Els Reis d’Orient arriben a les 18:00 per la carretera dels Hostalets i recorren els carrers centrals de la vila de Piera. Missatge dels tres Reis d’Orient des del balcó de l’Ajuntament i adoració del nen Jesús al pessebre vivent a la plaça del Tricentenari.

Vilanova del Camí

Vilanova del Camí oferirà la seva la recepció oficial als Reis d’Orient cap a les 18:30 h a la plaça del Mercat, amb una comissió d’infants lectors, cantants (dirigits per Sheila Grados) i ofrenes. Tot seguit s’iniciarà el recorregut pels carrers vilanovins que acabarà amb el repartiment de regals en una llarga i màgica nit.

El recorregut previst de la Cavalcada és el següent: St. Lluís, Verge de Montserrat, Sta. Llúcia, plaça del Mercat (recepció oficial), Major, plaça Major, plaça dels Miquelets, Font, Migdia, Quadres, Major, Rafael de Casanovas, Anselm Clavé i passeig de la Indústria.

La festa és organitzada per l’Agrupació Cultural i Recreativa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

A Montbui, arribada en globus

Aquest dissabte 5 de gener a partir de les 7 de la tarda tindrà lloc la tradicional arribada en Globus de Ses Majestats els Reis de l’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar a Santa Margarida de Montbui. Els Reis de l’Orient seran rebuts com és habitual per les autoritats i veïns del municipi a la Plaça de La Vinícola, on es realitzarà l’acte de benvinguda.

A continuació, pels volts de dos quarts de vuit de la tarda començarà la Cavalcada.

Al Nucli Antic montbuienc Ses Majestats arribaran a l’església de Santa Margarida a tres quarts de vuit de la tarda, amb la tradicional cavalcada organitzada per la Comissió de Reis Nucli Antic.

Els Reis estrenaran carrosses a la Pobla de Claramunt

Els nens i nenes de la Pobla de Claramunt rebran, el dissabte 5 de gener, la visita dels Tres Reis d’Orient. La cavalcada començarà a 2/4 de 7 de la tarda des de l’Estació de tren. La festa l’organitzen la regidoria de Cultura de l’Ajuntament i la Comissió de Reis.

Enguany, Ses Majestats estrenaran la carrossa que porta l’estrella i que encapçala la cavalcada. Melcior, Gaspar i Baltasar viatjaran en carrosses i els patges, en tren. En arribar a l’estació, el pregoner donarà la benvinguda a la comitiva reial i els infants portaran fanalets per rebre’ls. Tot seguit, els nens i nenes podran pujar a les carrosses a fer-se fotos amb els Reis.

A continuació, començarà la cavalcada que recorrerà l’avinguda de Gumersind Bisbal, els carrers de García Lorca, Soldevila, Pare Anton Soteras, l’avinguda de Catalunya i la plaça de l’Ajuntament. Quan Ses Majestats arribin al centre del poble aniran a adorar el Nen Jesús a l’església de Santa Maria.

A continuació, l’alcalde, Santi Broch, rebrà Melcior, Gaspar i Baltasar a la Casa Consistorial i després dels parlaments hi haurà, com cada any, coca i moscatell per a tothom. Un cop finalitzada la benvinguda, Ses Majestats i els patges passaran per les llars poblatanes a repartir els regals.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*