Inici Destacats El Rec.0 del mes de maig, suspès pel coronavirus

El Rec.0 del mes de maig, suspès pel coronavirus

COMPARTIR

L’edició de maig del Rec.0 Experimental Stores, el festival de pop-up stores de moda a les fàbriques velles del barri del Rec d’Igualada, no es podrà celebrar a causa de la situació provocada per l’epidèmia del COVID-19.

Recstores SL, l’empresa organitzadora de l’esdeveniment emet el següent comunicat:

“Davant la situació d’epidèmia generada pel coronavirus, ens veiem obligats a cancel·lar el festival Rec.0 Experimental Stores que s’havia de celebrar del 13 al 16 de maig.

Ara mateix la nostra prioritat és la salut i el benestar de les persones, i és per això que creiem que ara cal concentrar-se en la superació d’aquesta pandèmia, evitant qualsevol risc.
Nosaltres seguirem actius, però ara preparant un Rec.0 de tardor on ens puguem retrobar tots, on puguem gaudir una mica de la vida, celebrarem que això ha passat i que, potser, en sortirem amb alguna lliçó apresa.

També aprofitem aquest comunicat per manifestar que ens sentim molt orgullosos de la nostra ciutat, Igualada, que està demostrant una gran fortalesa i sentit de responsabilitat. No hi ha millor escenari pel nostre festival que aquesta ciutat tan maca i lluitadora”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*