Inici Destacats Rafa Moya serà el candidat d’Igualada En Comú Podem

Rafa Moya serà el candidat d’Igualada En Comú Podem

COMPARTIR

David Cid, portaveu d’En Comú Podem al Parlament, va presentar la setmana passada a Rafa Moya com a candidat a l’alcaldia d’Igualada. En les properes eleccions municipals, els Comuns es presentaran en solitari i no en la coalició Igualada Som-hi amb el PSC. Aquesta decisió de la direcció nacional va implicar la dimissió de l’executiva local.

Acompanyat de la número 2 de la candidatura, l’activista i veïna d’Igualada, Carmen Pulido i d’altres persones de la llista, Rafa Moya ha explicat les raons que l’han impulsat a presentar-se com a candidat a l’alcaldia d’Igualada. Per Moya «Igualada necessita un gir d’esquerres, que posi al centre de la política municipal els veïns i les veïnes». Moya ha afegit que aquests dies ja treballa amb el seu equip en l’elaboració d’un programa electoral «d’esquerres, ecologista i feminista basat en els principis de la justícia social, la solidaritat, la transparència i la participació ciutadana».

Per David Cid, la llista d’En Comú Podem «és una garantia de canvi, amb un projecte propi per la ciutat» i ha fet una «crida als ciutadans i ciutadanes progressistes perquè se sumin a aquesta transformació que Igualada necessita».

Amb el lideratge de Rafa Moya, Igualada En Comú Podem vol esdevenir una força decisiva per la governabilitat a l’Ajuntament després de les eleccions municipals del 28 de maig. En aquest sentit, Cid ha manifestat que «En Comú Podem garanteix el canvi a Igualada, davant les polítiques continuistes de l’actual govern municipal de Junts».

 

FER UN COMENTARI

*