Inici Poliesportiu Quatre gimnastes anoienques, en competicions a Estònia

Quatre gimnastes anoienques, en competicions a Estònia

[Img #13006]Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la ciutat estona de Tartu, l’AGG World Cup II de Gimnàstica Estètica de Grup i el Torneig Internacional Miss Valentine. Quatre anoienques hi han participat amb els seus respectius equips.
Marta Trenado i Carola Porta, ho han fet amb l’equip Inef B, han participat al torneig Miss Valentine, aconseguint classificar-se per a la final i pujant la nota que van obtenir a la Copa d’Espanya que va organitzar el Club Gimnàstic Aula a Igualada el passat mes de gener.
D’altra banda dues anoienques més l’Aida Moreno participant com a gimnasta de l’equip Inef Fadeway i Sandra Ainsua com gimnasta d’Alcón Cusí, van participar dins la II World Cup. Els dos conjunts igual que va fer Inef B, han superat la seva nota a la competició nacional, Alcón, classificant-se també per a la final, i Inef a les portes.
L’enhorabona a les quatre per portar la nostra gimnàstica als nivells més alts. Ara hauran de seguir prepar-se fort per la III fase i final de la Copa d’Espanya que es celebrarà a Pinto (Madrid), els propers 28 de febrer i 1 i 2 de març, on també estaran acompanyades pels dos equips infantils del Club Gimnàstic Aula, les novelles de 8-10 anyets Russetes, i les 12-14 anys Carrussell.